Μέγκαν Μάρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Βαφτίζεται το βασιλικό μωρό! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Το βέτο της οικογένειας για την βάπτιση!

Μέγκαν Μάρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Βαφτίζεται το βασιλικό μωρό! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο! Η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, βαφτίζουν τον γιο τους! το βασιλικό μωρό είναι ήδη δύο μηνών!

Η βάφτιση, σύμφωνα με το αμερικανικό People, θα λάβει χώρα στις 6 Ιουλίου και οι καλεσμένοι θα είναι αυστηρά, "στενοί" συγγενείς! Σύμφωνα με πληροφορίες στην βάφτιση του μικρού Άρτσι θα παρευρεθούν μόλις 25 άτομα!

Οι φωτογραφίες από αυτή την τόσο σημαντική ημέρα θα δημοσιευτούν στις 7 Ιουλίου!

Mέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού!

Για πρώτη φορά είδαμε το πρόσωπο του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία με τη φατσούλα του!

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα την περασμένη Κυριακή, εμφανίστηκε και το της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Το νεογέννητο του παλατιού πόζαρε στο φακό και δημοσιεύτηκε μέσω της επίσημης σελίδας του ζευγαριού στο instagram!

Mέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού!

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Δημόσιος καβγάς μπροστά στην Ελισάβετ! «Γύρνα μπροστά σου!» (Βίντεο)

Δημόσιος καβγάς για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ μπροστά στην Βασίλισσα Ελισάβετ! Το φονικό βλέμμα και η διαταγή του Χάρι!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο παλάτι, καθώς το περιστατικό τραβήχτηκε από τις κάμερες!

Το περασμένο Σάββατο στον εορτασμό των 93 χρόνων της Βασίλισσας Ελισάβετ ένα περιστατικό που συνέβη στο μπαλκόνι των Ανακτόρων, προκάλεσε σάλο!

Ο πρώτος δημόσιος καβγάς της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι είναι γεγονός!

Η Μέγκαν είχε γυρίσει την πλάτη της και μιλούσε, λίγο πριν την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Βρετανίας, κάτι που έκανε έξαλλο τον Χάρι!

«Γύρνα μπροστά σου!», της είπε σε έντονο ύφος και με το βλέμμα του να τα λέει όλα!

Δείτε το βίντεο!

Έξαλλη η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ! Παραιτήθηκε η νταντά του γιου της - Της έκανε τη ζωή μαρτύριο!

Έξαλλη είναι η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ, μετά την είδηση ότι παραιτήθηκε η νταντά του γιου της, που της έκανε τη ζωή μαρτύριο!

Κατά το διάστημα της διαμονής της 37χρονης δούκισσας του Sussex στο παλάτι του Kensington, το προσωπικό της είχε πολλά παράπονα από τις ιδιοτροπίες της, ενώ όταν διένυε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, πηγές ανέφεραν, ότι οι απαιτήσεις της, από τους εργαζομένους στο παλάτι, ήταν υπερβολικές. Μάλιστα, έως τώρα η υπεύθυνη ασφαλείας της Μαρκλ, αλλά και η στυλίστριά της, είχαν παραιτηθεί μέσ στη χρονιά που μας πέρασε.

Πρόσφατα έγινε, λοιπόν, γνωστό πως η νταντά που είχε προσλάβει η Μέγκαν Μαρκλ, για να τη βοηθά με τη φροντίδα του γιου της, Άρτσι, εργάστηκε εκεί μόνο για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με το Express.uk, η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, ενώ πηγή του παλατιού αναφέρει, πως προσπαθεί να ελέγξει ό,τι έχει να κάνει με τον Άρτσι. Μάλιστα, δεν επιτρέπει σε κανένα να είναι μόνος με τον γιο της και έχει γίνει control freak με αποτέλεσμα να φύγει από κοντά της και η ίδια της η μητέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της. H Ράγκλαντ ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο γρήγορα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως η Μέγκαν και ο Χάρι, που τους απασχολεί πολύ η φροντίδα και η ασφάλεια του γιου τους, είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν την Μέγκαν αλλά η 37χρονη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια. Λέτε να έχει νεύρα, λόγω της δίαιτας που κάνει μετά την εγκυμοσύνη;