GNTM2: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για το ριάλιτι μόδας!

Ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός επιστρέφει!

GNTM2: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για το ριάλιτι μόδας!

Το GNTM2 έρχεται σύντομα στις οθόνες μας! Η επίσημη ανακοίνωση του Star για το ριάλιτι μόδας!

Ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, έρχεται με τον 2ο κύκλο επεισοδίων, πάντα από το Star!

Τα γυρίσματα των audition έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποδέχεται τις υποψήφιες. Από τις 7.000 κοπέλες, που δήλωσαν συμμετοχή, μετά από τη διαδικασία του pre-casting, oι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, είδαν 400. Το υψηλό επίπεδο των υποψηφίων GNTM αποτέλεσε πραγματικά έναν «γλυκό πονοκέφαλο» για τους τέσσερις κριτές και δυσκόλεψε τις αποφάσεις τους.

GNTM2: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για το ριάλιτι μόδας!

70 υποψήφιες πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση των bootcamps, που πραγματοποιήθηκαν σε υπέροχους, εξωτερικούς χώρους, με καλοκαιρινή διάθεση και άποψη. Δίπλα στα κορίτσια, για να τα ενθαρρύνει, θα βρεθεί σύντομα η μέντοράς τους, Έλενα Χριστοπούλου.

GNTM2: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για το ριάλιτι μόδας!

Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, έλαβαν τις θέσεις τους και αναζητούν το επόμενο Greece’s Next Top Model, που εκτός από τον τίτλο θα κατακτήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

GNTM2: Τα πρώτα πλάνα από την οντισιόν στην Αθήνα! (Βίντεο)

Το GNTM2 έρχεται σύντομα στις οθόνες μας κι εμείς σας δείχνουμε τα πρώτα πλάνα από την οντισιόν στην Αθήνα!

Η εκπομπή «Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ» έδειξε κάποια στιγμιότυπα από την πρώτη οντισιόν της Αθήνας και το youweekly.gr τα μοιράζεται μαζί σας!

Τα υποψήφια μοντέλα βρέθηκαν απέναντι στους τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας, με την κάμερα των ΚΟΥ ΚΟΥ στα παρασκήνια.

Τα κορίτσια συμπλήρωσαν ένα μικρό βιογραφικό πριν βρεθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής και κάποιες από αυτές μίλησαν στην κάμερα μοιράζοντας έτσι τις σκέψεις τους και τον λόγο που αποφάσισαν να λάβουν μέρος στο GNTM.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Αποκάλυψη βόμβα από την Ζενεβιέβ! «Τα κορίτσια του δεύτερου κύκλου θα...» (Βίντεο)

Η Ζενεβιέβ από το GNTM έκανε μια αποκάλυψη βόμβα! Είπε χαρακτηριστικά: «Τα κορίτσια του δεύτερου κύκλου θα...»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η σύμβουλος του γνωστού ριάλιτι μόδας μίλησε στην κάμερα του Open και της εκπομπής «Ευτυχείτε».

H αυστηρή Ζενεβιέβ μίλησε για τον δεύτερο κύκλο του GNTM, που έρχεται σύντομα, και αποκάλυψε για τις φετινές auditions του GNTM!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Τα κορίτσια του δεύτερου κύκλου θα δυσκολέψουν τους κριτές, το επίπεδο είναι πολύ δυνατό, ήρθαν πιο διαβασμένες…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS