Αλέκα Καμηλά: Ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της! Θα λιώσετε όταν την δείτε!

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει!

Αλέκα Καμηλά: Ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της! Θα λιώσετε όταν την δείτε!

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει! Η Αλέκα Καμηλά, ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της! Θα λιώσετε όταν την δείτε!

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή εκεί και μολονότι βρίσκεται μακριά από την χώρα της δεν σταματά να χαίρεται με την οικογένειά της.

Η Αλέκα Καμηλά διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της. Το πρωί της Τρίτης, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον προφίλ της μια φωτογραφία με τα παιδιά της, στην οποία βρίσκονται στο αγαπημένο τους μέρος που δεν είναι άλλο από τη θάλασσα. «Στο γνωστό μέρος …. #lovethislife #family #magichour», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες τη φωτογραφία:

Αλέκα Καμηλά: Ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της!

Η Αλέκα Καμηλά "μεταμορφώθηκε"! Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της!

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της, Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Ο λόγος για την Αλέκα Καμηλά, η οποία τίμησε τη γιορτή του Halloween που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στις ΗΠΑ!
Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια, αλλά...σχεδόν αγνώριστη.

Όπως ήταν φυσικό, η μεταμφίεσή της, ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι φρόντισαν να της δώσουν συγχαρητήρια για το απίστευτο μακιγιάζ. Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Αλέκα Καμηλά: Διακοπές με την οικογένεια της! Η μαγευτική φωτογραφία από το σκάφος τους...

Η Αλέκα Καμηλά απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια της...

Η γλυκιά μανούλα ανέβασε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στο Instagram δείχνοντας μας το ακαταμάχητο κορμί της... Διαβάστε παρακάτω...

Η Αλέκα ποζάρει στο σκάφος τους, που επισκέπτεται με την οικογένεια της διάφορα νησιά της χώρας μας και μας ταξίδεψε κι εμάς μαζί της...

Με νέο hairlook η Αλέκα Καμηλά! Πως σας φαίνεται η αλλαγή;

Τα τελευταία χρόνια, η Αλέκα Καμηλά, μαζί με τον σύζυγό της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, και τα τρία παιδιά τους,μένουν μόνιμα στην Αμερική.

Ωστόσο το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ανεβάζει αρκετά posts στα social media και φροντίζει να κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους στην Ελλάδα και όχι μόνο! Άλλωστε σχεδόν κάθε καλοκαίρι επιστρέφουν στην χώρα μας για διακοπές οικογενειακώς! Διαβάστε παρακάτω...

Η Αλέκα λοιπόν με αφορμή το καλοκαίρι που έρχεται θέλησε να ανανεώσει την εμφάνισή της και αποχωρίστηκε την καστανή απόχρωση που είχε υιοθετήσει τελευταία !

Έβαψε τις άκρες της σε ανοιχτό ξανθό και μας ενθουσίασε με την ανάρτηση της στο Instagram! Εσείς τι λέτε, της πάει; Δείτε την ανάρτησή της: