Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιασμένοι στο θέατρο! Τα ερωτικά βλέμματα στο σκοτάδι!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιασμένοι στο θέατρο! Τα ερωτικά βλέμματα στο σκοτάδι!

Αγκαλιασμένοι στο θέατρο ήταν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας! Οι παπαράτσι "κατέγραψαν" τα ερωτικά βλέμματά τους στο σκοτάδι και το Youweekly.gr έχει όλες τις... ερωτικές φωτογραφίες!

Μπορεί να είναι νιόπαντροι, να ζουν την κορύφωση του έρωτά τους, να θέλουν να είναι συνέχεια μαζί, αλλά δυστυχώς οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή τους και ανέτρεψαν ακόμη και το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιασμένοι στο θέατρο! Τα ερωτικά βλέμματα στο σκοτάδι!

Δεν είναι λίγα τα πρωινά που η Τζένη ξυπνά και ο σύζυγός της έχει ήδη φύγει από νωρίς για τις προεκλογικές του υποχρεώσεις ως υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας. Τα μεσημέρια συνήθως φροντίζουν να τα περνούν μαζί για ένα γρήγορο φαγητό, αλλά κάποια... σπάνια βράδια ο Βασίλης ξεκλέβει λίγες ώρες για να βρεθεί μαζί της, ειδικά για να πάνε στο θέατρο που εκείνη αγαπά, όπως στην καλοκαιρινή παράσταση «Το δικό μας σινεμά» όπου βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιασμένοι στο θέατρο! Τα ερωτικά βλέμματα στο σκοτάδι!

Όπως λέει και το λαϊκό ρητό «ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» και οι δυο τους με το που μπήκαν στην είσοδο του θεάτρου κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου έμοιαζαν σαν έφηβοι που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την αγάπη τους. Την ευχή «να ζήσετε» την άκουσαν δεκάδες φορές τόσο από άγνωστους θεατές και επίδοξους ψηφοφόρους του Βασίλη όσο και από τους ηθοποιούς της παράστασης, τους οποίους συνάντησαν μετά, στα παρασκήνια.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιασμένοι στο θέατρο! Τα ερωτικά βλέμματα στο σκοτάδι!

Η Τζένη Μπαλατσινού στο παρελθόν άλλωστε υπήρξε και στενή φίλη με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν και η πρώτη που άνοιξε την αγκαλιά της για να της ευχηθεί. Τα επόμενα βράδια πάντως ήταν η σειρά της παρουσιάστριας να μην απουσιάσει από τη σημαντική προεκλογική ομιλία του συζύγου της σε κεντρικό ξενοδοχείο, η οποία μάλιστα εντυπωσίασε με τη διακριτικότητα και τη σεμνότητα που αντιμετώπισε τον νέο της ρόλο.

Μέλλουσα κυρία υπουργού;

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιασμένοι στο θέατρο! Τα ερωτικά βλέμματα στο σκοτάδι!

Μπορεί στην πολιτική να ισχύει ο κανόνας ότι όλα μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να αλλάξουν, αλλά αυτό δεν αποκλείει να γίνονται σενάρια. Ένα από αυτά που κυκλοφορούν πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες στα πολιτικά γραφεία είναι η πιθανή υπουργοποίηση του Βασίλη Κικίλια στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, και μάλιστα σε σημαντικό υπουργείο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι αποτελεσματικός σε ό,τι κι αν του ανατεθεί. Σε αυτή την περίπτωση, ο ρόλος που θα διαδραματίσει η Τζένη στο πλευρό του ως κυρία υπουργού, στηρίζοντάς τον ψυχολογικά, θα είναι πολύ σημαντικός. Μαζί της μπορεί να συζητά τα πάντα και είναι ιδιαίτερα ανοιχτός στις συμβουλές της. Ο κώδικας επικοινωνίας και η χημεία που έχουν μεταξύ τους άλλωστε έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποφασίσουν να παντρευτούν.

Έτοιμη να γίνει μητέρα

Η δική του αγκαλιά έχει γίνει η ασπίδα της και σε αυτήν η Τζένη αισθάνεται ασφαλής. Η αγάπη του είναι αυτό που την κάνει να δηλώνει πια σταθερά ότι θα ήθελε να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί. Και αυτό, όπως λέει και το στενό τους περιβάλλον, δεν θα αργήσει να γίνει και να ανακοινωθεί! Κανείς άλλος δεν θα της ξυπνούσε ξανά το μητρικό ένστικτο όπως έκανε εκείνος. Ο Βασίλης είναι η αλήθεια ότι λάμπει από ευτυχία και αυτό δεν κρύβεται. Έχει ξαναγίνει και ο ίδιος παιδί μαζί της, είτε όταν αυθόρμητα της δείχνει πώς βγαίνει η καλύτερη σέλφι είτε όταν παρά το βαρύ του πρόγραμμα της κάνει μαθήματα μπάσκετ ως πρώην επαγγελματίας. Ήταν γραφτό τελικά αυτοί οι δύο να συναντηθούν στις ζωές τους. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο νοσοκομείο και η ανακοίνωση του γιατρού δεν ήταν ευχάριστη...

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Η πιο αναπάντεχη πρόταση γάμου! (Βίντεο)

Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε την πιο αναπάντεχη πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού!

Ποιος να το περίμενε ότι θα της έκανε έτσι την πρόταση...

Σήμερα ο Βασίλη Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου», του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στην όμορφη παρουσιάστρια!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η πρόταση γάμου έγινε έτσι, σε έναν καναπέ. Πράγματι χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα.

Οπότε, όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει ξανά ότι είμαστε μαζί, καθόμασταν έτσι σε έναν καναπέ και λογικό είναι μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι θα γίνει. Και της είπα “λοιπόν, θα παντρευτούμε;”…».

Δείτε το σχετικό βίντεο: