Βάσω Λασκαράκη: Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα μετά το γαμήλιο beach party της στην Νάξο!

Τι έγραψε η ηθοποιός;

Βάσω Λασκαράκη: Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα μετά το γαμήλιο beach party της στην Νάξο!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλου, όμως ακριβώς δύο μήνες μετά, στις 29 Ιουνίου, διοργάνωσαν ένα μεγάλο beach party στην Νάξο, προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους μαζί με τους αγαπημένους τους!

Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ θέλησαν να κρατήσουν, όπως είχε συμβεί και με το γάμο τους, επτασφράγιστο μυστικό το party τους, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από τα social media των φίλων τους.

Το βράδυ της Τρίτης, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να κάνει την πρώτη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί μια φωτογραφία με όλες τις φίλες της. «Όλα περνούν και χάνονται στου χρόνου την πορεία, μα δεν περνά, δε χάνεται η αληθινή φιλία», έγραψε χαρακτηριστικά...

Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Άντα Λιβιτσάνου, η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία βρέθηκε στο beach party, και φυσικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Το πρώτο μήνυμα μετά το γαμήλιο beach party της στην Νάξο της Βάσως Λασκαράκη

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αφιέρωση που έκανε την Βάσω Λασκαράκη να «λιώσει» στο γαμήλιο πάρτι τους!

Η αφιέρωση του Λευτέρη Σουλτάτου στην Βάσω Λασκαράκη που την έκανε να «λιώσει» στο γαμήλιο πάρτι τους!

Εχθές γιόρτασε το ζευγάρι τον γάμο τους με φίλους και συγγενείς στην Νάξο!

Τι κι αν πέρασαν 2 μήνες, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της σεφ είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν καθόλου!

Η Βάσω λασκαράκη φορούσε το νυφικό της και ο Λευτέρης Σουλτάτος το γαμπριάτικο κοστούμι του. Διασκέδασαν με τους φίλους τους έως τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Λευτέρης αφιέρωνε όλο το βράδυ μαντινάδες στην αγαπημένη του!

Δείτε τα σχετικά βίντεο που έκαναν την όμορφη ηθοποιό να λάμπει από ευτυχία: