Χωρισμός-βόμβα για τον Θοδωρή Μισόκαλο! Η πρώην του τον ξεφτίλισε δημόσια!

Τον εκθέτει ανεπανόρθωτα! Έβγαλε στη φόρα όσα της έκανε ο αδερφός της Μενεγάκη!

Χωρισμός-βόμβα για τον Θοδωρή Μισόκαλο! Η πρώην του τον ξεφτίλισε δημόσια!

Χωρισμός βόμβα για τον Θοδωρή Μισόκαλο, με την πρώην σύντροφο του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη να τον ξεφτιλίζει δημοσίως!

Η αιχμηρή ανάρτηση της Φένιας στο instagram όπου εξηγεί όλα όσα έχουν συμβεί!

Ένας χωρίσμος που θα προκαλέσει αίσθηση... έσκασε στην ελληνική showbiz!

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, χώρισε με την γοητευτική αεροσυνοδό που ήταν για περίπου δύο χρόνια μαζί!

Η εντυπωσιακή Φένια «άδειασε» ωστόσο τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο έμεναν στη Λευκωσία και μάλιστα συγκατοικούσαν μαζί! Το μήνυμά της στο instagram ήταν άκρως αιχμηρό! Το ζευγάρι ωστόσο έδειχνε τόσο ερωτευμένο!

Διαβάστε αναλυτικά: «Αυτό το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Βρέθηκα πριν ένα μήνα, αρχικά σε απόγνωση, προδομένη από κάποιον που αγαπούσα αληθινά ενώ ετοιμαζόμουν να αλλάξω δουλειά πηγαίνοντας σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον και μέρος...

Αλλά αναπάντεχα εμφανίστηκαν ένα σωρό άνθρωποι...η οικογένεια μου, και μετά φίλοι, αγαπημένοι, απλοί γνωστοί που έγιναν και αυτοί αγαπημένοι κάνοντας ένα σωρό πράγματα για να είμαι καλά. Όλοι εκείνοι που μου έδειξαν την αγάπη τους και με στήριξαν παρότι δεν ήμουν και στην πιο αξιολάτρευτη φάση μου (δεν κράτησε και μια μέρα..έρωες!)..

Και ήταν πραγματικά πολλοί. Τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα. Αλλά προσπάθησαν να μου τα κάνουν όσο πιο εύκολα μπορούσαν. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους πάρα πάρα παααααρα πολύ.

Αυτό το καλοκαίρι τώρα αρχίζει. Δεν πίστευα καν οτι θα μπορούσα να είμαι ποτέ τόσο ήρεμη για να το πω. Όσο εμπιστευόμουν και όσο πονούσα. Όμως προσπάθησα πολύ να μη με πάρει από κάτω. Με κάθε τρόπο. Και είμαι αρκετά καλά. Και θα είμαι και ακόμα πιο καλά απο σήμερα.. γιατι σημερα είναι εκείνη η μέρα για την οποια μίλαγε η Σκαρλετ Ο Χαρα (αν δεν έχωνα καπου το "Οσα παιρνει ο ανεμος" θα εσκαγα).

Ευτυχώς πάντα συγχωρώ. Ακόμα και αυτους που δεν το αξιζουν. Αλλα ποτέ δεν ξεχναω.-Αυτούς που δεν αξιζουν. Και αυτους που αξιζουν. Να αγαπατε τους ανθρωπους και να μην τους φοβαστε. Και για τον έναν που σας κορόιδεψε θα βρεθούν δέκα να είναι δίπλα σας. Συνεχιζουμε και προχωραμε παρεα παντα. Τι ηταν η ζωη χωρις φιλους;

Ps.Αν βρισκεστε εδω για κάποιο άλλο λόγο εκτός από μένα η τους δικούς μου ανθρωπους (χρειαζομαι συμπρωταγωνιστες στα στορι) καλύτερα να αποχωρησετε..Δε θα υπάρξει τιποτα αλλο εκτος απο εκεινους και εμενα (και τον Τζεραντ Μπατλερ αν τον πετυχω καπου.). Αυτη ειναι η πρωτη και τελευταια εκθεση ..θα επιστρέψω στα παλια αμεσως. Σας φιλω ολους, γνωστούς και αγνώστους. (Και κυριως τους δικους μου, τις μελισσουλες και τα αγορια μου) .

ps2.Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αλλά προτίμησα να τα αφήσω ανοιχτά μόνο για τους φίλους αυτή την περίοδο. Σύντομα θα επιστρέψω σολο-κληρωτικα»

Χωρισμός-βόμβα για τον Θοδωρή Μισόκαλο! Η πρώην του τον ξεφτίλισε δημόσια!

Τους πιάσαμε στον ύπνο! Μενεγάκη - Ματέο σε διπλό «ραντεβού» με τον Θοδωρή και τη Φένια του!

Όταν λέμε ότι είμαστε παντού εδώ στο Youweekly.gr.... το εννοούμε!

Έτσι λοιπόν πιάσαμε την Ελένη Μενεγάκη με το Μάκη Παντζόπουλο σε ραντεβουδάκι με τον αδερφό της, Θοδωρή και την αγαπημένη του, Φένια!

Τα δύο ζευγάρια βρέθηκαν -που αλλού- στην Άνδρο και μαζί με την Μαρινούλα χαλάρωναν σε παραλία του νησιού! Χαλάρωναν τόσο... που τους πήρε ο ύπνος και ο φωτογραφικός φακός μας τους έκανε τσακωτούς! Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες: