Κατερίνα Δαλάκα και Ατακάν είναι φουλ ερωτευμένοι! Τους «τσάκωσαν» σε τρυφερές στιγμές!

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο μετά το Survivor!

Κατερίνα Δαλάκα και Ατακάν είναι φουλ ερωτευμένοι! Τους «τσάκωσαν» σε τρυφερές στιγμές!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν είναι φουλ ερωτευμένοι και το δείχνουν! Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" σε τρυφερές στιγμές, κάνοντας τη μεγάλη αποκάλυψη!

Μετά το τέλος του Survivor το ζευγάρι μπορεί να είναι πιο εκδηλωτικό από ποτέ, τη στιγμή μάλιστα που η Ελληνίδα αθλήτρια κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο!

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στο Survivor η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν είχαν έρθει πολύ κοντά, ενώ και οι συμπαίκτες τους είχαν καταλάβει τι συμβαίνει!

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται εξάλλου, με τους Χικμέτ και Μπόρα να αποκαλύπτουν πως Κατερίνα και Ατακάν είναι μαζί, όταν όλοι τους βρισκόντουσαν στον Άγιο Δομίνικο! Τα τρυφερά τετ α τετ είχαν ξεκινήσει από το Survivor!

Οι φωτογραφίες από την ξαπλώστρα, τα τετ α τετ στον τελικό του Survivor, αλλά και οι συχνές αναρτήσεις του Ατακάν με την Κατερίνα στο instagram μιλούν από μόνες τους.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η τρυφερή αγκαλιά Ατακάν - Κατερίνα Δαλάκα! (Video)

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και καβγάδες σήμερα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, εμείς όμως ξεχωρίσαμε και μία ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν!

Οι δύο ομάδες αφού χωρίστηκαν άσπρη και μαύρη με του Έλληνες και Τούρκους παίκτες να παίζουν ανάμεικτα!

Στην ελληνική ομάδα λοιπόν αρχηγός ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αφού επέλεξε τις γυναίκες που ήθελε στην ομάδα της, όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξει άνδρες, διάλεξε πρώτο τον Ατακάν, μην μπορώντας να κρύψει την αδυναμία και την συμπάθεια που του έχει!

Όταν πήραν τη νίκη μάλιστα οι δύο τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά!

Δείτε το... τρυφερό στιγμιότυπο: