Ανδρέας Γεωργίου: Μας συστήνει τον νέο καρδιοκατακτητή της σειράς του!

Κορίτσια θα «λιώσετε»!

Ανδρέας Γεωργίου: Μας συστήνει τον νέο καρδιοκατακτητή της σειράς του!

Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συστήνει τον νέο καρδιοκατακτητή της σειράς του!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της νέας σειράς «8 λέξεις», μετά το τέλος του «Τατουάζ».

Η σειρά έχει δημιουργήσει ήδη θόρυβο και περιμένουν όλοι να ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να μας συστήσει έναν ακόμη πρωταγωνιστή της σειράς ο οποίος σίγουρα θα είναι κλέψει πολλές καρδιές.

Τον γνωρίσαμε λοιπόν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Ανδρέα Γεωργίου και σας τον παρουσιάζουμε:

Ανδρέας Γεωργίου: Μας συστήνει τον νέο καρδιοκατακτητή της σειράς του!

Όπως μας είπε και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας το όνομα του είναι Άγγελος και είναι το νέο αστέρι!

Ανδρέας Γεωργίου: «Χωρίς εκείνη οι στιγμές δε θα ήταν ίδιες...»

Ο Ανδρέα Γεωργίου θέλησε να πει ευχαριστώ σε μια γυναίκα που του άλλαξε την ζωή. Είπε χαρακτηριστικά: «Χωρίς εκείνη οι στιγμές δε θα ήταν ίδιες...»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θέλησε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Η επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ» που προβαλλόταν στον AlphaTv έριξε αυλαία κι έτσι ο Ανδρέας Γεωργίου ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο που ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τους συντελεστές της σειράς και το κοινό της αγαπημένης σειράς!

Μεταξύ άλλων θέλησε να πει ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Εβελίνα Παπούλια!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τίτλοι τέλους για το #tatouaz μας... θέλω να ευχαριστήσω πρώτα την σκηνοθετική μου ομάδα. Τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Γιώργο Ευαγγέλου, τον Θοδωρή Νικολαίδη και τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη. Τους διευθυντές φωτογραφίας για το μεράκι τους και την υπέροχη δουλειά τους. Ευχαριστώ όλα μας τα συνεργεία που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και πολλές φορές τον εαυτό τους. Και φυσικά την Πανίτσα Χατζηαράπη, που κατάφερε με την ομάδα της αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Ευχαριστώ και τη Μαρία Μαθά, τη Μαρία μου.. και της ζητώ συγνώμη που την αναγκάσαμε να φάει τόσο φαγητό από το άγχος που της προκαλούσαμε.
Κάθε μέρα με 4 συνεργεία ήταν μια μάχη! Και τα καταφέραμε!!!! 522 επεισόδια!!!!!

Μπράβο ρε παιδιά. Μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρόλο που πολλές φορές χρειάστηκε να είναι μακριά από τα σπίτια τους. Όλοι μαζί περάσαμε έντονες αγαπησιάρικες στιγμές που θα μου λείψουν πολύ.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ξεχωριστά μια γυναίκα όχι μόνο γιατί με βοήθησε να βρω τον ‘Νικολα’ αλλά γιατί χωρίς την ενέργεια της στο γυρισμα, οι στιγμές δε θα ήταν ίδιες. Μέχρι να ξαναέρθουν τέτοιες στιγμές θα αισθάνομαι λειψός Εβελινάκη μου, ή ‘Παπουλίνα’ μου όπως σε λέει ο Κούλλης. Ο Κούλλης μου!!! Κούλλη μου; Βάνα μου;

Είμαστε ευλογημένοι. Βάνα μου είμαι τόσο συγκινημένος που θέλω απλά να σας πάρω μια αγκαλιά χωρίς να πω τίποτα. Είσαι τόσο ταλαντούχα ρε Βανούλι μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ακολουθείται και μας στηρίζεται τόσα χρόνια. Κάθε μέρα, στο γύρισμα, σας έχουμε μαζί μας νοερά. Γιατί η αγάπη σας μετράει στο αποτέλεσμα. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε Το Τατουάζ μας φέτος για να τελειώσει ψηλά και εσείς το απογειώσατε. Σας υπόσχομαι ότι τα καλύτερα έρχονται. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Alpha. Ήταν η καλύτερη συνεργασία που θα ευχότανε να έχει κανείς. Δουλέψαμε όλοι μαζί πολύ όμορφα, όλοι... because together we MAKE IT !!!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ανδρέας Γεωργίου: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Εβελίνα Παπούλια και το συγκινητικό μήνυμα!