Νίκος Μουτσινάς: Εντοπίστηκε στο πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσαμε να τον βρούμε... (Βίντεο)

Τι δουλειά έχει σε τέτοιο μέρος;

Νίκος Μουτσινάς: Εντοπίστηκε στο πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσαμε να τον βρούμε... (Βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς εντοπίστηκε στο πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσαμε ποτέ να τον βρούμε....

Τι δουλειά μπορεί να έχει ο Νίκος Μουτσινάς σε ένα τέτοιο μέρος;

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται να έχει εισβάλει σε χώρο κομμωτηρίου, όμως τι δουλειά έχει εκεί αφού όλου γνωρίζουμε πως η κόμη του ταλαντούχου παρουσιαστή και ηθοποιού δεν είναι ιδιαίτερα «πλούσια».

Ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε στο κομμωτήριο ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποί έκανε τα λούσα της κι ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει ένα γεια στους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που βρίσκεται στο κομμωτήριο παρέα με τον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η συγκινητική ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ»! (Βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από την οποία θέλησε να πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ»!

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής του «Για την Παρέα», στο OpenTv.

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagramένα απόσπασμα από την εκπομπή του και στην λεζάντα έγραψε ένα κείμενο που συγκινεί καθώς ευχαρίστησε τους όλους τους συνεργάτες του, αλλά και το κοινό που τόσο τον αγάπησε!

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά… Νικόλας»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς! «Τελειώσαμε...»!

Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε πως τελείωσαν με μια φωτογραφία μαζί με τους συνεργάτες τους έξω από το κανάλι του Open tv.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχτηκε πολλές εκπλήξεις κατά την διάρκεια της τελευταίας εκπομπή «Για την παρέα» σήμερα το μεσημέρι θέλησε να πει ένα δημόσιο "ευχαριστώ".

Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία όπου ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες του.

«Δεν έχω λόγια ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Είμαι συγκινημένος, γεμάτος και ευτυχισμένος! Τελειώσαμε για φέτος! Απίστευτο? Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ! Όλους σας! Και εσάς από το σπίτι που μας αγκαλιάσετε με όλη σας την αγάπη και όλη την ομάδα που δούλεψε αυτό το διάστημα για να βγει αυτή η τρέλα που βλέπατε! Θα μου λείψετε πολύ! Σας αγαπώ! Σας το είπα?», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του.

Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς!

Νίκος Μουτσινάς: Δεν το πιστεύει ο παρουσιαστής! Έμεινε άναυδος!

Ο Νίκος Μουτσινας δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, με τον παρουσιαστή να έχει μείνει άναυδος!

Τι συνέβη με τη Δευτέρα το μεσημέρι που δεν μπορούσε να το κατανοήσει πλήρως;

Ο Νίκος Μουτσινάς πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας για καφέ, ωστόσο δεν το πίστευε!

Τόσους μήνες ο παρουσιαστής εκείνη την ώρα είχε την εκπομπή του στο OpenTV «Για την παρέα», η οποία ολοκληρώθηκε για το καλοκαίρι!

Έτσι, ο Μουτσινάς ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram από την έξοδό τους γράφοντας: «Δευτέρα μεσημέρι για καφέ..unbelievable. Μου λείπετε ρε γαμ@τι».

Δείτε την ανάρτησή του

Νίκος Μουτσινάς: Δεν το πιστεύει ο παρουσιαστής! Έμεινε άναυδος!