Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο με τα "θερμά" φιλιά στην παραλία!

Έκανε την προσπάθειά της...

Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο με τα

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην παραλία και βίντεο τη δείχνει να δίνει "θερμά" φιλιά! Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις ομορφιές του Αιγαίου και είναι ενθουσιασμένη!

Ευκαιρία να ξεκουραστεί μετά και το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της!

Ακόμη μία προσπάθεια της Ελένης Μενεγάκη για να ανεβάσει instastory κι αυτή τη φορά το έκανε σε άκρως καλοκαιρινό mood!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην παραλία και έδωσε "θερμά" φιλιά στους followers της για να τους πει καλημέρα

«Καλημέρα σας λοιπόν. Συνήθως από το στούντιο, αλλά τώρα από την ωραιότατη, καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου. Κάθε νησί μια ομορφιά. Κάνω προσπάθειες για τα stories, βλέπετε», ανέφερε η Ελένη.

Δείτε το βίντεο

"Κανείς δεν θα με πει αλκοολικό!" Η οργή του Παντζόπουλου μετά το σκάνδαλο με την Ελένη Μενεγάκη!

Αποκάλυψη τώρα! Το σκάνδαλο με την Ελένη Μενεγάκη και η οργή του Ματέο Παντζόπουλου! "Κανείς δεν θα με πει αλκοολικό!"

Πριν από λίγες ημέρες εν αγνοία της παρουσιάστριας κάποιοι επιτήδειοι την "πουλούσαν" ως πρόσωπο προϊόντων αδυνατίσματος και αισθητικής προσώπου, γεγονός για το οποίο η ίδια ενημερώθηκε και έκανε σχόλιο στο instargam.

Μόνο που η ιστορία δεν σταμάτησε εδώ, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν μέτρο!

Προκειμένου, λοιπόν, να διαφημιστεί ένα συγκεκριμένο προϊόν σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις στο instagram η Ελένη όχι μόνο χωρίζει τον Ματέο, ο οποίος σύμφωνα με τη δημοσίευση αυτή που έχει τίτλο "Δεν μπορώ άλλο να το κρύβω", έχει πρόβλημα με το αλκοόλ που τον οδήγησε σε καταχρηστική συμπεριφορά αλλά η παρουσιάστρια έδωσε και αποκλειστικά συνέντευξη που μιλά για όλα αυτά!

Η αποκάλυψη έκανε φυσικά έξαλλη την Ελένη καθώς οι ευφάνταστοι αυτοί συντάκτες της εντελώς ανύπαρκτης συνέντευξης τη βάζουν να διηγείται με πολύ δακρύβρεχτο τρόπο το πως "χωρίζει" από τον Ματέο επειδή δεν αντέχει άλλο, αλλά και άλλα μυθεύματα τα οποία φυσικά ξεπερνούν το όριο του μηνύσιμου.

Βέβαια, αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι πρόκειται απλώς για μια κακότεχνη μετάφραση από συνέντευξη περσόνας του εξωτερικού, το όνομα της οποίας έχει αλλαχτεί με εκείνο της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη πάντα αντιδρά σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και απαντά σε τέτοια σχόλια για να ξεκαθαρίσει την θέση της, μέσα από σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ωστόσο τώρα τα πράγματα φαίνεται πως ξεπέρασαν κάθε όριο κι αυτό που πραγματικά έκανε την παρουσιάστρια έξαλλη ήταν η αναφορά σε υποτιθέμενο πρόβλημα του Ματέο με το αλκοόλ!

"Όχι να με πουν και αλκοολικό! Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο", είπε ο Ματεό σε κοντινό του πρόσωπο όπως αναφέρουν πληροφορίες μας!