Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή! Βυθίστηκε στο πένθος!

Τεράστια απώλεια!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή! Βυθίστηκε στο πένθος!

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βυθίστηκε στο πένθος μετά τον απρόσμενο θάνατο!

Τα συγκλονιστικά λόγια του τραγουδιστή για τον μεγάλο χαμό που τον συντάραξε!

Ο Βασίλης Παπανκωνσταντίνου αποχαιρέτησε με μήνυμά του στο facebook τον Θοδωρή Γραμμένο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο στιχουργός και ποιητής είχε συνεργαστείς με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση αλλά και τον Χρήστο Νικολόπουλο, έχοντας συνυπογράψει και έναν δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «χάρτινα δεσμά».

«O λαϊκός ποιητής Θοδωρής Γραμμένος, του οποίου είχα την τύχη και την τιμή να τραγουδήσω τα τραγούδια του σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, έφυγε από κοντά μας πριν 2 ημέρες. Αγαπημένε μου φίλε και σύντροφε Θοδωρή καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!!», ήταν το μήνυμά του.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή! Βυθίστηκε στο πένθος!

Οι δύσκολες ώρες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως πάλεψε πολύ με την κατάθλιψη.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, έκανε νέες δηλώσεις και παρακίνησε όποιον αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα, να ζητήσει βοήθεια. Διαβάστε παρακάτω...

Φοβάσαι τον θάνατο;

Τον ίδιο τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Με τρώει όμως η περιέργεια, το τι θα γίνει στη συνέχεια, όχι μόνο στους αγαπημένους μου, αλλά στον κόσμο όλο. Δεν θα μάθουμε αν υπάρχει ζωή κάπου αλλού;

Πρόσφατα μίλησες για τον αγώνα σου ενάντια στην κατάθλιψη…

Ο καθένας κουβαλάει τα δικά του θέματα, άλλες φορές είναι θέμα κληρονομικότητας. Το ομολόγησα επίτηδες, για να δείξω ότι δεν είναι στίγμα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι τρελοί. Όποιος δεν νιώθει καλά να πάει στον γιατρό και γρήγορα.