Σάββας Πούμπουρας: Η συμμετοχή που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Πρώτη φορά μιλάει δημόσια για αυτό!

Σάββας Πούμπουρας: Η συμμετοχή που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Η συμμετοχή του Σάββα Πούμπουρα που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Μιλάει πρώτη φορά δημόσια για αυτό το περιστατικό!

Σήμερα είναι μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα που η Εθνική Ελλάδας ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, μέσα στο σπίτι της Πορτογαλίας, γράφοντας το έπος της Λισαβόνας.

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη και για τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπυρα καθώς έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη θρυλική διαφήμιση μετά το Euro της Πορτογαλίας και την ατάκα «Σάββας καφέ;».

Ο Σάββας Πούμπουρας περιέγραψε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, πως αποφάσισε να πάρει μέρος στο casting για την πολυσυζητημένη διαφήμιση που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Εεε, οοο, ήρθαμε το πήραμε το Ευρωπαϊκό...”. 4 Ιουλίου 2004, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβαινε. Όλοι στις πλατείες και στους δρόμους μέχρι το πρωί! Αγκαλιές, δάκρυα χαράς και ένα 2004 υπέροχο για την Ελλάδα!
Τέλη Σεπτέμβρη χτυπάει το τηλέφωνο μου για να πάω σε ένα casting για ένα διαφημιστικό. Αρνήθηκα. Χτύπησε μέσα στην ημέρα άλλες 4 φορές.. Είπα ξανά Όχι σε αυτό το δοκιμαστικό.. Τελευταία κλήση.. αποφάσισα να πάω. Ήταν καθοριστικό. Τo πήρα!
Κατάφερα και πήγα Πορτογαλία για ένα απλό, μα τόσο έντονο διαφημιστικό και τελικά τα πράγματα πήραν τελείως διαφορετική τροπή..

- Η πρώτη φωτό είναι από την πρώτη διαφήμιση. Στα πρώτα 10 λεπτά η φωνή μου έκλεισε και το γύρισμα τελείωσε! Είχαμε πάρει αυτό που θέλαμε

- Η δεύτερη φωτό, από το επόμενο διαφημιστικό, μέσα στην θρυλική άδεια σκηνή, αφού ‘’Ου Γκρεκ ΠΑΡΤΙΟΥ..’’.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν μέρος όλου αυτού του εγχειρήματος, τους ανθρώπους πίσω απο την ιδέα και φυσικά όσους με πίεσαν να πάω σε εκείνο το casting.. - Smile and have faith.. You never know...».

Σάββας Πούμπουρος: Η συμμετοχή που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Σάββας Πούμπουρος: Η συμμετοχή που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Σάββας Πούμπουρας: Πήρε εξιτήριο και έκανε την πρώτη του ανάρτηση!

Ο Σάββας Πούμπουρας βγήκε από το νοσοκομείο και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram, τραβώντας ένα βίντεο από το σπίτι του.

Ο παρουσιαστής φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας.

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου έμεινε στο νοσοκομείο ο Σάββας Πούμπουρας, όμως πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

Ο παρουσιαστής είναι πλέον δίπλα στους δικούς του ανθρώπους και ανέβασε ένα βίντεο στο instagram μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο. Τι είχε συμβεί, όμως, για να βρεθεί στο νοσοκομείο;

Δείτε το σχετικό βίντεο: