Αμαλία Κωστοπούλου: Ποζάρει και προκαλεί «σεισμό» με την κορμάρα της!

Θα μείνετε άφωνoi!

Αμαλία Κωστοπούλου: Ποζάρει και προκαλεί «σεισμό» με την κορμάρα της!

Η Αμαλία Κωστοπούλου ποζάρει και προκαλεί «σεισμό» με την κορμάρα της!

Η όμορφη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή το γάμο της μητέρας της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η Αμαλία στη συνέχεια, ταξίδεψε στη Μύκονο και απόλαυσε διακοπές τον πατέρά της, Πέτρο Κωστόπουλο, την αδερφή της Αλεξάνδρα και τον αδερφό της, Μάξιμο.

Οι διακοπές όμως στην Ελλάδα έφτασαν στο τέλος τους και η ίδια επέστρεψε στην Αμερική όπου ζει και σπουδάζει τα τελευταία χρόνια. Μετά τις διακοπές, η Αμαλία Κωστοπούλου μπήκε ξανά στην ίδια ρουτίνα με το καθημερινό της πρόγραμμα, που περιλαμβάνει και τη γυμναστική.

Η 22χρονη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα αθλητικά της ρούχα και προκάλεσε σεισμό» με το καλογυμνασμένο σώμα της και τους σχηματισμένους κοιλιακούς της.

Είναι γεγονός ότι όσο μεγαλώνει, μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού. Μαμά και κόρη μοιάζουν τόσο στα χρώματα όσο και στα χαρακτηριστικά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αμαλία Κωστοπούλου: Ποζάρει και προκαλεί «σεισμό» με την κορμάρα της!

Αμαλία Κωστοποόυλου: Έτσι διατηρείται σε φόρμα, αυτή είναι η διατροφή και η γυμναστική της!

Τα γονίδια την βοήθησαν αλλά και η ίδια δεν δεν αφήνει τον εαυτό της! Έτσι διατηρείται σε φόρμα, αυτή είναι η διατροφή και η γυμναστική της Αμαλίας Κωστοποόυλου.

Ο λόγος για την Αμαλία Κωστοπούλου που είναι και η ίδια μοντέλο αφού με τέτοιο πρόσωπο και κορμί η επιλογή... ήταν μονόδρομος!

Η ίδια προσέχει πολύ την διατροφή της και μάλιστα μέσω Instastories αποκάλυψε ακριβώς το πρόγραμμα της! Τι τρώει λοιπόν και πόσο γυμνάζεται; Ιδού η απάντηση:

Αμαλία Κωστοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με το που έφυγε από την Ελλάδα!

Η Αμαλία Κωστοπούλου πριν λίγες ώρες έφυγε από την Ελλάδα, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της μητέρας της, με τον Βασίλη Κικίλια και δεν φαντάζεστε ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε.

Τα τελευταία χρόνια, ζει και εργάζεται στην Αμερική με αποτέλεσμα, να ταξιδεύει στον τόπο καταγωγής της, μόνο όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Έτσι έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει γυμναστήριο, αφού όσο καιρό ήταν στην Ελλάδα, είχε χάσει τις ισορροπίες τις καθημερινότητας της, κάνοντας βόλτα και περνώντας χρόνο με τους γονείς της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το γυμναστήριο.

Αμαλία Κωστοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με το που έφυγε από την Ελλάδα!