Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Γνώριζα πολλά χρόνια τον Παντελίδη και...»

«Του έδινα τα...»

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Γνώριζα πολλά χρόνια τον Παντελίδη και...»

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι: «Γνώριζα πολλά χρόνια τον Παντελίδη και...»

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Καπετάνιο.

 Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Γνώριζα πολλά χρόνια τον Παντελίδη και...»

Στην συνέντευξη μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά αναφέρθηκε και στον τραγουδιστή κάποια στιγμή και συγκεκριμένα στην ερώτηση της δημοσιογράφου αποκάλυψε:

Ξέρω ότι γνώριζες αρκετά χρόνια τον Παντελή Παντελιδή.

Ήξερα τον Παντελή από παιδάκι, ήταν 10 χρόνων τότε, πήγαινα στο πρακτορείο με λαχεία του πατέρα του και βοηθούσε. Του έδινα τα δελτία που συμπλήρωνα και μου τα περνούσε στο σύστημα. Τον γνώριζα πολλά χρόνια, όπως και την οικογένεια του. Το πρακτορείο που έχουν είναι 150 μέτρα από την εκκλησία που λειτουργεί ο αδελφός μου, που είναι παπάς, πήγαινα συνέχεια εκεί. Ο γιος του, ο ανιψιός μου ο Κώστας, που έχει το όνομα του πατέρα μου, και ο Παντελής ήταν καλοί φίλοι, είχαν μπει και οι δύο μαζί τότε στη ΣΜΥΝ, στο πολεμικό Ναυτικό. Μετά ο Παντελής παραιτήθηκε, γιατί ασχολήθηκε με το τραγούδι. Όταν αργότερα τον είχα δει χοντρούλη, με τα μούσια, δεν τον γνώρισα. Ρώτησα τον ανιψιό μου αν είναι αυτός που πήγαινα στο πρακτορείο. Ο Κώστας άκουγε όλα του τα τραγούδια από τους πρώτους όταν τα έγραφε ο Παντελής, γιατί πήγαιναν κάθε πρωί μαζί από τη Νέα Ιωνία στη Σαλαμίνα, στο ναύσταθμο, στο καράβι, κι εκείνος τα έβαζε να παίζουν μέσα στο αυτοκίνητο.

Παντελής Παντελίδης: Το «καρφί» της μητέρας του στον Αντώνη Ρέμο μετά τις δηλώσεις για τον θάνατό του!

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε δηλώσεις για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Λίγες ώρες μετά η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή «πέταξε ένα καρφί» στον Αντώνη Ρέμο όλο νόημα!

Ο γνωστό τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι συνέβη τη μοιραία βραδιά πριν χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του «Αυτοψία». Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική. Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών. Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένα παιδί βγαλμένο μέσα από την κοινωνία της Ελλάδος. Ένας λαϊκός ήρωας και συνάμα μια υπέροχη ψυχή».

Μετά τη συνέντευξή του η μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου, «πέταξε» την σπόντα της, μέσω instastory!

Είδε όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον γιο της και απάντησε: «Πολλοί οι τραγικοί, μικρή η Επίδαυρος»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

μαμα Παντελίδη