Αλέξης Γεωργούλης: Η χαρά του απερίγραπτη! Τι συνέβη;

Τα λόγια ευτυχίας!

Αλέξης Γεωργούλης: Η χαρά του απερίγραπτη! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με τον Αλέξη Γεωργούλης; Η χαρά του απερίγραπτη!

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία συνόδεψε με λόγια απέραντης χαράς.

Ο λόγος είναι ότι το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Γεωργούλης ορκίστηκε Ευρωβουλευτής.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Στις 2 Ιουλίου 2019, ορκίστηκα Ευρωβουλευτής ενώπιων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβουργο. Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν, άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη και το άγχος μου να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, για την πολιτική μου ομάδα άλλα πάνω από όλα για την χώρα μου την Ελλάδα.

Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με αυτό που γνωρίζω πολύ καλά - τον πολιτισμό στην Ελλάδα άλλα και πανευρωπαϊκά. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι ότι θα πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες, θεσμικές και όχι μόνο, για να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές διαφορές, ο πολιτισμός μπορεί να ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό.» Δείτε την Βίκυ Σταυροπούλου με ποιον τρόπο του ευχήθηκε καλή επιτυχία!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αλέξης Γεωργούλης: Η χαρά του απερίγραπτη! Τι συνέβη;

Αλέξης Γεωργούλης: Η χαρά του απερίγραπτη! Τι συνέβη;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αλέξης Γεωργούλης: Τα τρυφερά λόγια για την "σχέση" του!

Μερικά τρυφερά λόγια στην.."σχέση" του είπα ο Αλέξης Γεωργούλης με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Της έχει μεγάλη αδυναμία και το έχει αποδείξει.

Μπορεί να μην καταφέρει να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα», ωστόσο θέλησε να πεις καλή επιτυχία δημόσια.

Και όταν λέμε σχέση του, εννοούμε την τηλεοπτική του σχέση στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με την Βίκυ Σταυροπούλου. Μπορεί να έχουν περάσει 18 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, όμως έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις και κάνουν πολύ παρέα.