Θέμης Αδαμαντίδης: Δέχτηκε βίαια επίθεση! Τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Θέμης Αδαμαντίδης: Δέχτηκε βίαια επίθεση! Τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δέχτηκε βίαια επίθεση! Τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους που του είχαν στήσει καρτέρι έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθώς πήγαινε σε μαγαζί που συχνάζει στην Καλλιθέα, γύρω στις 19:30 το απόγευμα, δύο άτομα με βερμούδες, που φορούσαν κράνη, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή.

Οι δυο κρανοφόροι, αφού πρώτα άρχισαν να του φωνάζουν άγρια, γιατί δεν επιστρέφει τα χρήματα στον επιχειρηματία, στη συνέχεια άρχισαν να τον δέρνουν και να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο. Κατόπιν απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο, αφήνοντας τον τραγουδιστή αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ από τον ξυλοδαρμό του, μέσα στον δρόμο.

Ο Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα μύτης και μώλωπες από τα χτυπήματα των δύο μπράβων και θα παραμείνει νοσηλευόμενος τουλάχιστον για μία νύχτα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο «protothema.gr» ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Τμήμα Εκβιαστών. Δέχτηκε ασφαλιστικά μέτρα...

Πηγή: protothema.gr

Θα πάθετε ίλιγγο! Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Αδαμαντίδης για να "κρεμάσει" το σχήμα!

Μεγάλο ντόρο δημιούργησε ο Θέμης Αδαμαντίδης λίγες μέρες πριν όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα του North Live Stage όπου τραγουδούσε μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελένη Χατζίδου με αποτέλεσμα το μαγαζί να μείνει στον... αέρα και το το σχήμα να διαλυθεί!

Οι αναρτήσεις και οι κατηγορίες από γνωστούς, από συναδέλφους αλλά και αγνώστους έπεσαν βροχή!

Όλοι σχεδόν ανεξαιρέτως κατηγόρησαν τον Θέμη Αδαμαντίδη πως δεν σεβάστηκε τίποτα και πως συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά αφού λίγο πριν την εορταστική περίοδο, που αναμένεται όλα τα νυχτερινά μαγαζιά να έχουν κίνηση άφησε πολλές οικογένειες χωρίς δουλειά!

Μάλιστα, ο Πάνος Καλλίδης με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα είχε "χώσει" τότε άγρια στον Θέμη Αδαμαντίδη!