Δέσποινα Βανδή: Την "έπιασε" ο φωτογράφος αγκαλιά με γνωστή παρουσιάστρια! Δείτε το υλικό!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Δέσποινα Βανδή: Την

Ο φωτογράφος "έπιασε" την Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με γνωστή παρουσιάστρια! Δείτε το υλικό αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Άλσος και δεν ήταν μόνη!

Έκλεψε τις εντυπώσεις προφανώς μέσα στο ροζ φόρεμά της και τα φλας δεν σταμάτησαν να πέφτουν πάνω της! Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την "συνέλαβε" σε στιγμές αγάπης με την γνωστή παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου!

Οι δυο τους αντάλλαξαν αγκαλιές και έδειξαν το πόσο λατρεύουν η μια την άλλη!

Δείτε το υλικό παρακάτω... Μα, δεν είναι και οι δυο κούκλες;

Δέσποινα Βανδή: Την 'έπιασε' ο φωτογράφος αγκαλιά με γνωστή παρουσιάστρια! Δείτε το υλικό!

Δέσποινα Βανδή: Την 'έπιασε' ο φωτογράφος αγκαλιά με γνωστή παρουσιάστρια! Δείτε το υλικό!

Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου φαίνεται ανανεωμένη και μαυρισμένη αφού πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί με τον σύζυγό της στη Μύκονο.

Δέσποινα Βανδή: Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα! Στο πλευρό της ο Ντέμης Νικολαΐδης! (Βίντεο)

Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα για την Δέσποινα Βανδή! Στο πλευρό της όπως πάντα είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Σήμερα το πρωί (28/06/19) στην εκπομπή «Happy Day», του AlphaTvανακοινώθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Open beyond.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή είχε αγαπήσει πολύ το project που είχε αναλάβει και το γεγονός ότι πλέον δε θα μπορεί να το παρουσιάζει την έχει στεναχωρήσει απίστευτα πολύ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης όμως είναι δίπλα της και της συμπαραστέκεται σε αυτήν την δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την Παρέα», ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο X-Factor, που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Open, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Δέσποινα Βανδή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της, σχολίασε πως η Δέσποινα Βανδή, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Άσχημα νέα για το ζευγάρι! Ήρθε το τέλος...

Άσχημα τα νέα για το ζευγάρι με βάση τις αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog! Ήρθε το τέλος για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη!

Τι συνέβη ακριβώς; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα στο Vanda's blog!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου το ζευγάρι θα τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους όχι γενικά στη ζωή, αφού φυσικά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά επαγγελματικά!

Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε!

Σύμφωνα με κάποιες πηγαδάκια, υπήρχαν κάποιες ιδέες που είχαν πέσει στο τραπέζι για να μεταφερθεί η τραγουδίστρια στο One, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη με δικό της ψυχαγωγικό project και αντιστοίχως ο Ντέμης θα αναλάμβανε ένα αθλητικό πρόγραμμα. Κάτι που όμως δεν ισχύει σύμφωνα με τις δικές μου πηγές!

Αρχικά, η Δέσποινα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το OPEN και μπορεί ακόμα να μην έχει ανανεωθεί κάποιο συμβόλαιο αλλά συζητήσεις έχουν υπάρξει και καταδεύτερον ο Ντέμης έχει μεγάλη αγάπη στην ΑΕΚ και του φαίνεται πολύ δύσκολα να πάει σε ένα κανάλι που το κατέχει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού!

Δέσποινα Βανδή: «Έχω περάσει δύσκολες μέρες, τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο...»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη ζωή της και την πορεία της και παραδέχθηκε πως έχει περάσει δύσκολες στιγμές και έδωσε το παράδειγμα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όλα, από τα όνειρα όταν ήταν παιδί, μέχρι σήμερα!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη στο Down Town

'Εχεις μια πετυχημένη καριέρα χρόνων, είσαι με τον ίδιο άνθρωπο 20 χρόνια, έχεις δύο παιδιά, μια ζωή που σε πολλούς φαίνεται ιδανική. Πόσο κοντά είναι αυτό στην πραγματική σου ζωή;

«Δεν ξέρω τι είναι ιδανικό για τον καθένα και καλό είναι οι άνθρωποι να μη στέκονται στην εικόνα. Άλλο το φαίνεσθαι, άλλο το είναι. Στη δική μου περίπτωση, μπορώ να πω ναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει μια πολύ ωραία οικογένεια και έχω μια δουλειά που δεν βλέπω ως δουλειά. Ασφαλώς και υπάρχουν μέρες δύσκολες. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι όλα τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο. «Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Δεν έχω δει κανέναν να γράφει παραμύθι με δεύτερο μέρος για το πώς έζησαν αυτοί μετά τον γάμο. Η αλήθεια της ζωής, εκεί γράφεται»

Ήξερες από πάντα τι ήθελες να κάνεις στη ζωή σου;

«Όταν ήμουν μικρή και χωρίς τηλεόραση, Youtube και χιλιάδες κανάλια, έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια, χωρίς να έχω προσλαμβάνουσες. Μεγαλώνοντας, αυτό μου φαινόταν εξωπραγματικό για ένα παιδί από την Καβάλα. Για αυτό, λέω πια να ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα, έχετε το δικαίωμα. Τα μικρά πράγματα, σε μικραίνουν. Για τότε ήταν ανέφικτο εγώ, ένα παιδί εργατών, μεταναστών, να φανταστώ ότι θα πουλάω χιλιάδες CD».