Βικτώρια Καρύδα: Μαμά και κόρη είναι ίδιες! Η απίστευτη ομοιότητα! (Βίντεο)

Η μικρούλα είναι πιστή αντιγραφή της μανούλας της!

Βικτώρια Καρύδα: Μαμά και κόρη είναι ίδιες! Η απίστευτη ομοιότητα! (Βίντεο)

Η μικρούλα κόρη της Βικτώρια Καρύδα έχει πάρει ξεκάθαρα από την ίδια, καθώς η ομοιότητά τους είναι πραγματικά απίστευτη!

Τη μικρή Αλεξάνδρα την είχαμε δει όταν βρέθηκε στο πλατό του My Style Rocks στο πλευρό της μανούλας της!

Μετά τη σοκαριστική δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά της!

Μάλιστα, την περίοδο που η ξανθιά καλλονή βρισκόταν στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ και διαγωνιζόταν στο ριάλιτι, είχαμε γνωρίσει και την μικρή της κόρη!

Σε ένα επεισόδιο η Βικτώρια είχε εμφανιστεί πάνω στην πασαρέλα μαζί με την Αλεξάνδρα, η οποία είχε κλέψει τις εντυπώσεις καθώς ήταν ολόιδια η μαμά της!

Βικτώρια Καρύδα: Μαμά και κόρη είναι ίδιες! Η απίστευτη ομοιότητα! (Βίντεο)

Βικτώρια Καρύδα: Μαυροφορεμένη και έτοιμη να "βαρέσει" κανόνι!

Η Βικτώρια Καρύδα εμφανίστηκε ξανά μαυροφορεμένη και είναι έτοιμη να "βαρέσει" κανόνι! Τι συνέβη στην πρώην παίκτρια του My Style Rocks;

H δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έχει επηρεάσει την Βικτώρια η οποία προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της.

Εσπευσμένα στο εξωτερικό βρέθηκε η Βικτώρια Καρύδα, θέλοντας να ξεφύγει λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητά της η οποία είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, δουλειά, αλλά και τον πόνο για την απώλεια του συζύγου της.

Συγκεκριμένα η Βικτώρια Καρύδα, επισκέφθηκε μεταξύ το εντυπωσιακό κάστρο Χοεντσόλερν που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα νότια της Στουτγάρδης.

Οι φωτογραφίες από το κάστρο και την ευρύτερη περιοχή ήταν πολλές, κάνοντάς την να ξεφύγει λίγο από την ρουτίνα.

Σε μία από αυτές τις εικόνες η Βικτώρια Καρύδα είναι ντυμένη στα μαύρα και ποζάρει δίπλα από ένα κανόνι του 18ου αιώνα, έτοιμη να το... πυροδοτήσει!

Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίες μας ενημερώνει πώς: Hohenzollern Castle. Η τρίτη έκδοση του κάστρου, Νεο-Γοτθικού τυπού, το οποίο βλέπουμε σήμερα, κατασκευάστηκε από τον Frederick William IV της Πρωσίας στα μέσα του 18ου αιώνα και συγκεκριμένα μεταξύ 1846 και 1867 στην κορυφή του βουνού Hohenzollern.

Δείτε τη φωτογραφία

Βικτώρια Καρύδα: Μαυροφορεμένη και έτοιμη να

Βικτώρια Καρύδα: Η απόλυτη απομόνωση! Φωτογραφία σοκ...

Η απόλυτη απομόνωση για την Βικτώρια Καρύδα, και μια φωτογραφία σοκ τα μαρτυράει όλα....

Η ίδια, περνάει πολύ δύσκολες στιγμές μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή και δεν θέλει να δει άνθρωπο! Μόνη της παρηγοριά τα παιδιά της, αλλά και δύο φίλες της που την στηρίζουν!

Η Βικτώρια Καρύδα, περνάει αρκετές ώρες κλειδωμένη σπίτι της και προκειμένου να ξεσκάσει, κάνει περιπάτους μόνη της! Φωτογραφία ντοκουμέντο μάλιστα ανέβασε η καλλονή χτες το απόγευμα. όπου την δείχνει να έχει επισκεφτεί ένα κάστρο σε έναν ακόμα μεγάλο περίπατο, προσπαθώντας να ξεφύγει από τις σκέψεις της...

Δείτε την:

Βικτώρια Καρύδα: Η απόλυτη απομόνωση! Φωτογραφία σοκ....