Πέτρος Κωστόπουλος: Αδιανόητο κι όμως! Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Όντως τώρα;

Πέτρος Κωστόπουλος: Αδιανόητο κι όμως! Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Πέτρου Κωστόπουλου! Είστε έτοιμοι να μάθετε την αλήθεια;

Μεταξύ μας, εσείς πόσο τον κάνετε;

Πέτρος Κωστόπουλος: Αδιανόητο κι όμως! Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1954, δηλαδή είναι 65 ετών, στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Έπειτα, εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του Πανεπιστήμιο του Παρισιού και κάνοντας διδακτορικό στη Πολιτική Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, σταδιοδρόμησε στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, πρόσφατα, εθεάθη στη Μύκονο με νεαρά μελαχρινή συνοδό...

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σύνδρομο που τον έχει "χτυπήσει"! Αποκάλυψη τώρα...

Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το σύνδρομο που έχει "χτυπήσει" τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όλα όσα είπε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής του OPEN έκανε αποκάλυψη βόμβα για τον σύνδρομο του Ιησού!

Ο παρουσιαστής, λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και αν έχει σχέση.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Σόλο κλαρίνο. Υπήρξαν κάποιες σχέσεις. Θα σου πω κάτι: Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι το «σύνδρομο του Ιησού». Ότι μπορώ να σώσω τον κόσμο, τους ανθρώπους γύρω μου. Και δεν το συνδέω με τις σχέσεις που σου προανέφερα. Αυτό, λοιπόν, είναι μεγάλη βλακεία. Πρέπει να κρατάς ενέργεια. Και σε μένα επιβάλλεται, έχω και τρία παιδιά. «Σχέση» μου, λοιπόν, τώρα είναι η εκπομπή.

Έχεις δηλώσει πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς. Όμως μια συγκατοίκηση υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα την έβλεπες θετικά;

Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Μετά τον γάμο μου μου λείπει η παρέα μιας γυναίκας. Το κορίτσια μου είναι μακριά, με τον πιτσιρικά είμαστε βέβαια συνέχεια μαζί, αλλά και αυτός σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι με τους κολλητούς του. Περνάμε, βέβαια, πολλές ώρες και πολύ ωραία μαζί.

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Πέτρος Κωστόπουλος "ξεσκεπάζει" τα πάντα! "Έτρωγα ξύλο!"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος "ξεσκεπάζει" πρώτη φορά τα πάντα για την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού και αποκαλύπτει: "Έτρωγα ξύλο!"

Η εξομολόγησή του προκάλεσε σοκ. Για πρώτη φορά ο παρουσιαστής έβγαλε στη δημοσιότητα άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του με την πρώην σύζυγό του από την περίοδο που παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή στο “MEGA”, κρατώντας μάλιστα το διαζύγιό τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Αν και τίποτα τότε δεν μαρτυρούσε πως η συνεργασία τους ήταν... εκρηκτική, όπως τόνισε ο παρουσιαστής, όταν τα φώτα έσβηναν στο πλατό επικρατούσε ο απόλυτος πανικός.

Διαβάστε τι δήλωσε στο AthensMagazine:

“Έτρωγα ξύλο από τη Τζένη στα break. Ήταν δύσκολα”, αποκαλυψε για πρώτη φορά, καταρρίπτοντας την εικόνα της αρμονικής τηλεοπτικής τους συνύπαρξης. Δίχως να μασά τα λόγια του ο Πέτρος ξεκαθάρισε πως αρκούσε το παραμικρό για να ξεκινήσει “μάχη” ανάμεσά τους, με την εκπομπή να είναι έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα. Αιτία τις περισσότερες φορές ήταν ο καυστικός τρόπος με τον οποίο ο Κωστόπουλος σχολίαζε την επικαιρότητα και τα πρόσωπα της τηλεόρασης, κάνοντας παράλληλα τη Τζένη να βράζει από θυμό. Αν και στον αέρα προσπαθούσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της, κάνοντας του νοήματα και σπρώχνοντάς τον με το πόδι της, όταν δεν τους έπιανε η κάμερα, στα διαλείμματα ερχόταν η έκρηξη.

“Μου έριχνε μπινελίκια και μου έλεγε δεν πρέπει να μιλάω έτσι και να μην προσβάλλω τις γυναίκες”, δήλωσε πρόσφατα ο Πέτρος. Αν και σήμερα το αντιμετωπίζει με χιούμορ, βλέποντας εκείνη την περίοδο την πρώην σύζυγό του να του μιλάει με έντονο ύφος, θέλοντας να του κόψει τη φόρα, περνούσε στην αντεπίθεση. Συχνά οι τόνοι στο πλατό ανέβαιναν, με τον παρουσιαστή να εξηγεί στην πρώην σύζυγό του σε έντονο ύφος πως αυτό είναι το στυλ του και πως αν για κάτι τον ξεχωρίζουν οι τηλεθεατές είναι για το ότι λέει την άποψή του χωρίς περιτυλίγματα.

“Υπήρχαν φορές που τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά και δεν ξέραμε αν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η εκπομπή”, αποκαλύπτει πρών συνεργάτης τους. Παρότι ο Πέτρος και η Τζένη είναι από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που κατάφεραν να διατηρήσουν άριστες σχέσεις και μετά τον χωρισμό τους, ο Πέτρος θεωρεί λάθος το ότι αποφάσισαν πριν δυο χρόνια να κάνουν μαζί μια εκπομπή. “Δεν πρέπει να δουλεύεις μαζί με τη γυναίκα σου. Πιστεύω ότι έτσι δημιουργείται τριβή στο ζευγάρι και αυτό είναι κρίμα. Γι' αυτό και στις εκδόσεις που είχα δεν ήταν εκεί η Τζένη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος