OpenTv: Επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Ζαρίφη! Πότε είναι η πρεμιέρα;

Σύντομα στις οθόνες μας

OpenTv: Επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Ζαρίφη! Πότε είναι η πρεμιέρα;

Το OpenTv έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Κατερίνα Ζαρίφη! Πότε είναι η πρεμιέρα;

Η καινούργια καλοκαιρινή εκπομπή με τίτλο Καλοκαίρι #not και με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση έρχεται σύντομα στις μικρές μας οθόνες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του καναλιού:

«Tο καλοκαίρι είναι η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου: θάλασσα, παραλίες, ηλιοθεραπεία, ρακέτες, βουτιές, ηλιοβασιλέματα και βόλτες σε νησιώτικα σοκάκια και γραφικά καλντερίμια.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης φέτος το καλοκαίρι λένε #not στα καλοκαιρινά κλισέ κι από τις 15 Ιουλίου γίνονται η πιο αγαπημένη καλοκαιρινή μας παρέα, όπου κι αν βρισκόμαστε!

Είτε κάνουμε διακοπές, είτε περνάμε τις ημέρες του καλοκαιριού στην πόλη και περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή να φτιάξουμε βαλίτσες, η Kαλοκαίρι #not παρέα θα δώσει την πιο δροσερή πνοή στα καλοκαιρινά πρωινά μας, κάθε πρωί στις 10.00, στο OPEN.

Η Κατερίνα, ο Παύλος και ο Ηλίας θα γίνουν η αγαπημένη καθημερινή μας καλοκαιρινή συντροφιά, στο Καλοκαίρι #not μια εκπομπή που έχει ένα και μόνο σκοπό: Να μας φτιάχνει τη μέρα!

Η πιο #hot παρέα έρχεται με… φόρα, πολύ χιούμορ, χρηστικές ιδέες και διασκεδαστικά παιχνίδια σε ένα καλοκαιρινό πρωινό με πολλές εκπλήξεις στην πιο #not κλασική καλοκαιρινή εκπομπή!

Κατερίνα, Παύλος και Ηλίας έρχονται στο OPEN τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 10.00 για… Καλοκαίρι #not και κάνουν κάθε μέρα να μοιάζει… διακοπές!

#kalokairiNot

Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00 στο OPEN»

OpenTv: Η επίσημη ανακοίνωση! Ο νέος διευθυντής προγράμματος είναι...

Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του OpenTv! Ο νέος διευθυντής προγράμματος είναι...

Διάβασε την αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το OPEN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ.Νίκο Κάλη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

Ο κ. Νίκος Κάλης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις παραγωγές ψυχαγωγικών εκπομπών και μακρά πορεία στην ελληνική τηλεόραση, εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης του προγράμματος.

Ο κ. Νίκος Κάλης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους προμηθευτές τηλεοπτικού περιεχομένου παγκοσμίως, αναλαμβάνοντας τη συνολική υλοποίηση για τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, όπως το Dancing With The Stars, το The Voice, το X Factor, το Big Brother, το Nomads κ.α., και είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού φεστιβάλ των Καννών.

Η διοίκηση του OPEN καλωσορίζει τον κ. Νίκο Κάλη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.