Σίσσυ Χρηστίδου: Τα φιλιά στην πισίνα και οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς! (Βίντεο)

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα φιλιά στην πισίνα και οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου δίνει φιλιά στην πισίνα, ενώ βλέπουμε και το κορμί της χωρίς ρετούς! Η παρουσιάστρια του Open σε ευτυχισμένες στιγμές, απολαμβάνει τις διακοπές της!

Το καλοκαίρι και οι διακοπές έφτασαν και η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει τις διακοπές με τα παιδάκια της!

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις της με το "Έλα καλημέρα" στο Open και τώρα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα χρονιά!

Μάλιστα μας ενημερώνει καθημερινά για το πώς περνάει στις διακοπές της, έχοντας ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με το μαγιό της αλλά και instastory με το μαγιό της.

Η πιο ιδιαίτερη απ΄ αυτές είναι και η φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά της στην πισίνα, όπου δίνει τα γλυκά φιλιά!

Το μεγάλο βάσανο της Σισσυς του τελευταίου μήνα! Δεν το ήξερε κανείς!

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει σήμερα τη συγκίνησή της μπροστά στις κάμερες.

Η παρουσιάστρια έκανε και την ανακοίνωση στην εκπομπή της στο OpenTV «Έλα χαμογέλα».

Συγκεκριμένα σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή για τη σεζόν στο Έλα Χαμογέλα και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και στο φινάλε είπε: «Νιώθω πολύ αμήχανα με αυτά τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το κανάλι, γιατί μετά από έξι χρόνια με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την εκπομπή των ονείρων μου. Να ευχαριστήσω όλους εσάς. Τη δημοσιογραφική ομάδα, τον Βασίλη Δρυμούση… Την ομάδα μου. Τον Κωνσταντίνο και την Ελένη και τώρα ξέρετε ποιον πρέπει να κάνω να κλάψει.

Ο Παύλος εκτός από κουμπάρος μου σε όλες τις φάσεις της ζωής μου με έχει ακολουθήσει σε όλες τις τρέλες μου. Δεν θα υπήρχε αυτή η εκπομπή αν δεν υπήρχε ο Παύλος. Του χρωστάω τα πάντα».

Δείτε το βίντεο