Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνει flashback και αναπολεί! Το δημόσιο «ευχαριστώ»! (Βίντεο)

Το συγκινητικό μήνυμα!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνει flashback και αναπολεί! Το δημόσιο «ευχαριστώ»! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει ένα γρήγορο flashback και αναπολεί! Το δημόσιο «ευχαριστώ»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τον κόσμο μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το «Survivor».

Ο ίδιος έγινε γνωστός ως Ντάνος και σήμερα, καθώς είναι πολύ ενεργός στα social media, έκανε μια ιδιαίτερη δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από τη νίκη του στο Survivor, που του άλλαξε για πάντα και ριζικά τη ζωή, δημοσίευσε ένα βίντεο από τον τελικό του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, συνοδευόμενο από ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αξέχαστη μέρα… χάρη σε εσάς! Σας ευχαριστώ #throwback #2017 #final #twoyearsanniversary #danoslife», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια από τους followers και θαυμαστές του ήταν εκατοντάδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πασίγνωστη Ελληνίδα της showbiz δηλώνει: «Είμαι η μόνη γυναίκα που δε θα πήγαινε με τον Ντάνο!» (Βίντεο)

Δείτε τι δηλώνει πασίγνωστη Ελληνίδα της showbiz και μας πέφτει το σαγόνι! Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι η μόνη γυναίκα που δε θα πήγαινε με τον Ντάνο!».

Στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ότι είναι η μόνη γυναίκα στην Ελλάδα που δεν θα πήγαινε ποτέ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά που βρέθηκε στα Mad Video Music Awards 2019.

Είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα:

«Να το δηλώσουμε αυτό. Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έξαλλος on camera! Η απάντηση όλο νόημα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός και αγαπητός μέσα από το Survivor του ΣΚΑΙ! Αυτήν την φορά τον είδαμε να γίνεται έξαλλος on camera! Η απάντηση όλο νόημα που έδωσε!

Είδαμε τον Ντάνο να παίζει στην σειρά Τατουάζ του AlphaTv και αποκάλυψε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον μετά την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά. Μια ερώτηση του δημοσιογράφου όμως ήταν αυτήν που τον ενόχλησε.

Αρχικά ρωτήθηκε αν θα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι την επόμενη σεζόν και απάντησε: «Συζητάμε διάφορα, τώρα πολύ κοντά όταν λέτε… εξαρτάται το πόσο κοντά εννοείται ο καθένας!».

Ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για τα όσα είπε στην εκπομπή Dot, σχετικά με το εάν φορά εσώρουχο ή όχι και αν έχει κάνει one night stand. Στην αρχή ενοχλήθηκε αλλά μετά απάντησε ότι: «Το κομμάτι της συνέντευξης στο Dot είναι χιουμοριστικό οπότε κάναμε χιούμορ…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: