Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάρθα Καραγιάννη: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

«Είμαι μια πανέμορφη γριούλα»

Μάρθα Καραγιάννη: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!
News 06.07.2019 13:22

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Μάρθα Καραγιάννη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα η γνωστή ηθοποιός και μεγάλη κυρία του κινηματογράφου!

Συγκεκριμένα είπε η ηθοποιός:

«Είμαι μια πανέμορφη γριούλα. Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια δεν μου φαίνονται, αλλά δεν τα έκρυψα ποτέ. Είμαι 80 ετών, αλλά δεν μου φαίνονται».

Και συνέχισε λέγοντας...

«Με εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν παθαίνεις σοκ. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν τρομάζω. Νομίζω ότι γερνάω όμορφα. Λέω στον εαυτό μου “μια χαρά είσαι, Μάρθα, για την ηλικία σου”».

Μάρθα Καραγιάννη: Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου άφησε τους άντρες και συζεί με μια γυναίκα!

Και όμως η Μάρθα Καραγιάννη, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου άφησε τους άντρες και εδώ και 16 χρόνια συζεί με μια γυναίκα!

Η ίδια, είχε μιλήσει στο cosmo.gr και σε συνέντευξή της αποκάλυψε τις συνήθειες, τις αγάπες της και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Στη συνέντευξη αποκαλύπτει ότι ζει με την ηθοποιό Ντόρα Ντούμα εδώ και δεκαέξι χρόνια. «Είμαστε θεατρίνες και οι δύο. Και με τους θεατρίνους μπορώ και μιλάω. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Την ξέρω από το 1968, ήμασταν φίλες. Μετά από δύο γάμους η Ντόρα και τον θάνατο της μητέρας μου, της είπα δεν έρχεσαι να μείνουμε μαζί;».

Προσθέτει, ωστόσο, ότι δεν έχει παράπονα από το ανδρικό φύλο παρότι δεν έτυχε να ξαναπαντρευτεί.

Η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα που συζεί με την Μάρθα Καραγιάννη

Η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού

Στην ερώτηση αν οι άντρες έπεφταν στα πόδια της η Μάρθα Καραγιάννη απαντά:
«Είναι ένας μύθος αυτό. Ναι, ναι. Στη ζωή μου και με έδιωξαν και έδιωξα. Θέλω να πω, ότι δεν είναι κάτι που το μετράς. Είναι αρχαίες ιστορίες αυτές... Ο άντρας είναι ένα μεγάλο παιδί. Με τα καλά του και με τα κακά του. Δεν έχω παράπονο από τους άντρες της ζωής μου. Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου. Ήταν καλοί άνθρωποι. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μετά μαζί τους αφού χωρίσαμε, αν δεν ήταν».

Τι είναι ο κινηματογράφος για εκείνη;
«Το θέατρο είναι ο άντρας σου. Ο κινηματογράφος είναι ο εραστής σου και η τηλεόραση... το one night stand. Το θέατρο είναι αυτό που σε κρατάει. Που σου δίνει ζωή. Είναι ζωντανό. Η αποδοχή του κόσμου είναι αυτόματη. Η τηλεόραση έχει πολύ αναμονή. Βέβαια, και τα γυρίσματα τα δικά μας του κινηματογράφου ήταν εξαντλητικά. Ο Δαλιανίδης, αλλά και ο Φώσκολος ήταν πολύ απαιτητικοί». Έχετε διαβάσει για τον φύλακα άγγελο της που έφυγε από την ζωή;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Μαρία Κορινθίου αντέγραψε την Μάρθα Καραγιάννη και το αποτέλεσμα ήταν.... φτηνό! Με το στήθος έξω στη νέα της παράσταση!

Θίχτηκε η Μάρθα Καραγιάννη όταν είπαν λάθος την ηλικία του Βουτσά και δείτε πώς αντέδρασε!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share