Νίκος Χορταρέας: Έγινε ιερομόναχος! Τι λέει ο Μητροπολίτης Λαγκαδά!

Από αστρολόγος ιερομόναχος!

Νίκος Χορταρέας: Έγινε ιερομόναχος! Τι λέει ο Μητροπολίτης Λαγκαδά!

Έγινε ιερομόναχος ο Νίκος Χορταρέας! Διαβάστε τι λέει για αυτό ο Μητροπολίτης Λαγκαδά!

Ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας άλλαξε ριζικά την ζωή του, αφού αποφάσισε να χειροτονηθεί και να γίνει ιερομόναχος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά έπιβεβαίωσε τη χειροτονία μιλώντας σε εκκλησιαστικό site.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε:

Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων.

Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες. Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους.

Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου.

Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους.

Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε;

Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;

Σοκάρει ο Νίκος Χορταρέας: "Αυτοί είναι οι αστρολόγοι που δεν έχουν ιδέα από αστρολογία!"

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο Νίκος Χορταρέας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύλληψή του στην Κύπρο και δηλώνει πως ήδη ο δικηγόρος του ετοιμάζει μηνύσεις.

«Ήταν η πρώτη μέρα που ξεκίνησα να δουλεύω. Η πρώτη πελάτισσα που ήρθε ήταν αστυνομικός. Που ήξεραν ότι ρίχνω χαρτιά; Εκτός κι αν είχαν κι εκείνοι μαντικές ικανότητες σαν κι εμένα και έκαναν αυτό. Συν ότι μέχρι να βγω εγώ, γιατί πήγα στο αστυνομικό τμήμα για να υπογράψω μια κατάθεση ότι όντως έριχνα χαρτιά, αλλά δεν γνώριζα ότι απαγορεύεται. Και μέχρι να βγω από το τμήμα, έκατσα 10-15 λεπτά, είχε γεμίσει το facebook και άλλα μέσα με αυτή την είδηση, γράφοντας πράγματα τα οποία είχαν συμβεί και αυτό φάνηκε από το δελτίο τύπου που έβγαλε η αστυνομία.

Οι δικηγόροι μου ξεκίνησαν μηνύσεις σε έναν δημοσιογράφο εδώ της Κύπρου. Υπάρχει πιθανότητα στην Κύπρο να πάρεις 2.000 ευρώ, να σε πιάσουν εκείνη την ώρα και να φύγεις; Δεν με συνέλαβαν με 2.000, 50 ευρώ μου έδωσε η αστυνομικός. Εγώ είμαι ο καλύτερος αστρολόγος της Κύπρου, όλοι οι υπόλοιποι άντρες που βγαίνουν και το παίζουν αστρολόγοι, δεν ξέρουν τι τους περιμένει από εδώ και πέρα. Όλοι αυτοί θα κληθούν από Δευτέρα από τη δικαιοσύνη είτε αυτεπάγγελτα, αν το κάνει η αστυνομία, αλλιώς θα το κάνω εγώ».Ο Νίκος Χορταρέας σπάει την σιωπή του! Όλη η αλήθεια για την σύλληψη και τα χρήματα που έπαιρνε!

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί: