Μαρία Μπεκατώρου: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της! Τι συνέβη;

Η πιο ευτυχισμένη μέρα για το ζευγάρι!

Μαρία Μπεκατώρου: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της! Τι συνέβη;

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και όποτε κι αν τους συναντήσεις θα δεις ακόμη αυτή τη σπίθα του έρωτα στα μάτια τους.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος γιορτάζουν σήμερα γιορτάζουν την 12η επέτειο του γάμου τους και είναι από αυτά τα ζευγάρια που η σχέση τους διαψεύδει κατηγορηματικά εκείνους που υποστηρίζουν πως ο γάμος «σκοτώνει» τον έρωτα.

Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια σε κάθε της συνέντευξη αναφέρεται με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της.

Δημοσιογράφος την είχε ρωτήσει αν ποτέ ο γάμος της είχε περάσει κρίση και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Όχι, ποτέ. Μόνο περιόδους γκρίνιας, αλλά κι αυτό πέρασε στα ψιλά. Δηλαδή «άσε με, ρε παιδί μου. Μη με πιέζεις με το τάδε θέμα!». Αυτό και ως εκεί. Στα 20 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Θα το πιστέψεις;».

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: "Έπεσε" πάνω τους η κάμερα! Δείτε τις φωτογραφίες!

"Έπεσε" πάνω στην Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η κάμερα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ πριν λίγες ημέρες έκανε μια απόδραση στο νησί της Μυκόνου και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους "τσάκωσε" στα πράσα!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πιο λαμπερή από ποτέ στην απλότητά της φορούσε ένα μάξι φόρεμα στυλ καφτάνι κι ο σύζυγός της δίπλα με το χαμόγελο στα χείλη είχε εξίσου casual look!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Έπεσε πάνω τους η κάμερα! Δείτε τις φωτογραφίες!

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Έπεσε πάνω τους η κάμερα! Δείτε τις φωτογραφίες!

Μαρία Μπεκατώρου: Στην παραλία με το σύζυγό της! Δείτε τον να ποζάρει μόνο με το μαγιό του!

Την θάλασσα απόλαυσε η Μαριά Μπεκατώρου με το σύζυγό της και μάλιστα, τον τράβηξε μια φωτογραφία στην παραλία μόνο με το μαγιό.

Έτσι περνούν τις ημέρες των διακοπών τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα επέλεξε την Σύρο για ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Η Μαρία Μπεκατώρου ως λάτρης των social media μοιράστηκε πολλές στιγμές από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους σε μια από αυτές τις στιγμές φωτογράφισε τον σύζυγο της με μαγιό στην παραλία.

undefined

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες "ξίνισε" με την δημοσιογράφο! Το βίντεο που την "καίει"

Το βίντεο που "καίει" την Μαρία Μπεκατώρου! Πριν δει τις κάμερες "ξίνισε" με την δημοσιογράφο! Καρέ - καρέ η αλλαγή στην διάθεσή της!

Η παρουσιάστρια του ANT1 βρέθηκε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί της Μυκόνου και η κάμερα του Mykonos Live την πέτυχε στα σοκάκια του νησιού!

Στην αρχή, όμως, αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως ξαφνιάστηκε με την παρουσία της δημοσιογράφου που την έπιασε στον ύπνο και το πρόσωπό της για λίγα λεπτά "ξίνισε" μέχρι να καταλάβει τι συνέβη...

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες

Για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και... βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τις πλαστικές!

Για τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε σε συνέντευξη της η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebirty και αναφέρθηκε σε όλα.

Ξεχωρίζεις κάποια στιγμή;

«Το 2013, όταν υπέγραψα αποκλειστικό συμβόλαιο στον ΑΝΤ1, ήταν μια μαγική στιγμή για την καριέρα μου, ένας σταθμός για τη ζωή μου. Τα προηγούμενα χρόνια παρέμενα στο Τηλεάστυ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές σε άλλα κανάλια, δηλαδή το «Just the Two of Us», το «MasterChef Junior» και το πρώτο «Your Face Sounds Familiar». Όταν πια υπέγραψα συμβόλαιο, όλα έγιναν πιο επίσημα και αυτό μου έδωσε φτερά»

Θα τολμούσες ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σου;

«Ούτε καν. Φοβάμαι πάρα πολύ. Πιστεύω ότι αν κάποια άλλη είχε τη δική μου μύτη, μπορεί να την άλλαζε. Εγώ όμως δεν θέλω. Πολλές φορές σκέφτομαι τι θα κάνω αν μεγαλώσω πολύ και είμαι χάλια. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να καταφύγω στο lifting, γιατί μέχρι τότε θα έχουν ανακαλυφθεί άλλες μέθοδοι –ένα χάπι ή ένα θαυματουργό νερό– που θα κάνουν όλη τη δουλειά αναίμακτα».

Μπορεί η Μαρία, να μην έχει κάνει, η Κωνσταντίνα όμως ναι...

Σοκ για τη Μαρία Μπεκάτωρου! Το μήνυμα που πάγωσε την παρουσιάστρια!

Ισχυρό σοκ και πλήγμα δέχτηκε η Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1, και δεν πίστευε το μήνυμα που έλαβε!

Μιλάμε φυσικά για τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της, Still Standing, αφού ο Χρήστος Φερεντίνος με το Deal στον Alpha την πλησίασε τόσο, που πάγωσε μόλις είδε το ραβασάκι της AGB!

Η διαφορά τους ήταν τόσο μικρή, που μιλάμε για ποσοστό της τάξεως του 0,3%! Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι νικήτρια βγήκε τελικά η Μαρία Μπεκατώρου, αν και ο Χρήστος Φερεντίνος σημείωσε σημαντική άνοδο! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης:

Απογευματινή ζώνη

ΑNT1: Μπεκατώρου, Still Standing 22,9
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 22,6
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 19,8
ΑNT1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 20
STAR: Elif, 9,6