Ζόζεφιν: Αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει στην ζωή της από την ημέρα που βαφτίστηκε!

«Είχα ανάγκη να πιστέψω...»

Ζόζεφιν: Αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει στην ζωή της από την ημέρα που βαφτίστηκε!

Η Ζόζεφιν αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει στην ζωή της από την ημέρα που βαφτίστηκε!

Η όμορφη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την πρώτη της περιοδεία μετά την συνεργασία της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τότε που βαφτίστηκε και σε συνέντευξη που παραχώρησε μιλάει για το πως έχει αλλάξει αυτό το γεγονός την ζωή της.

Στο εξωτερικό έζησε τα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής της, για αυτό τον λόγο οι μνήμες δεν είναι έντονες. Μεγάλωσε στην Ελλάδα, πήγε όμως σε αμερικανικό σχολείο μαθαίνοντας τα ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα.

Ο Γερμανός πατέρας της και η Λιβανέζα μητέρα της πήραν την απόφαση να μην την βαφτίσουν δίνοντάς της την ευκαιρία να επιλέξει η ίδια με το πέρασμα των χρόνων τη θρησκεία που την εκφράζει.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Οι γονείς μου έκριναν ότι ήταν σωστό να με αφήσουν να διαλέξω μόνη μου τη θρησκεία. Μου έκανε καλό γιατί πραγματικά κάθισα και διάβασα, έκανα κατήχηση κάποιους μήνες, πήγαινα κάθε μέρα στην εκκλησία και ανακάλυψα γιατί θα βαφτιστώ. Πολλά παιδιά δεν γνωρίζουν καθόλου γιατί ανήκουν, για παράδειγμα, στον χριστιανισμό ή σε κάποια άλλη θρησκεία. Στο σήμερα, βέβαια, σου λέω ότι, αν κάνω παιδιά, θα επιλέξω να βαφτιστούν μικρά. Εγώ πήγαινα σε international school, οπότε είμαι σίγουρη ότι υπήρχαν παιδιά από όλες τις θρησκείες. Δεν θυμάμαι να με απασχολούσε μικρή αυτό το θέμα, έχω όμως στο μυαλό μου τα καλοκαίρια που κατέβαινα Κρήτη και έλεγαν όλοι “Θα πάμε εκκλησία να κοινωνήσουμε”… Μόλις μάθαινε ο παπάς ότι δεν έχω βαφτιστεί, έλεγε ότι δεν γίνεται να κοινωνήσω και εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι “Γιατί εγώ δεν μπορώ;”».

Και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ο κόσμος δεν πιστεύει, εγώ όμως είχα ανάγκη να πιστέψω σε κάτι για να πάρω δύναμη. Από την ημέρα που βαφτίστηκα νιώθω ότι άλλαξε όλη η ψυχοσύνθεση μου. Έφυγαν οι φοβίες μου και ηρέμησα» εξομολογείται και προσθέτει: «Φοβόμουν, με έπιαναν κρίσεις πανικού πριν βγω στη σκηνή, είχα ανασφάλειες, νόμιζα συνέχεια ότι κάτι κακό θα μου συμβεί. Αυτό άλλαξε. Με βοήθησε πολύ και η ψυχοθεραπεία που κάνω εδώ και πολλά χρόνια».

Ζόζεφιν: Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές! "Πείραξε" πρόσωπο και στήθος; (Bίντεο)

Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές της Ζόζεφιν, με την ίδια να δίνει την απάντηση στο αν έχει "πειράξει" το πρόσωπο και το στήθος της!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το θέμα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στον AlphaTV!

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού είναι η Ζόζεφιν, η οποία όπου κι αν βρίσκεται τραβάει τα βλέμματα!

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τις πλαστικές.

Μεταξύ άλλων η Ζόζεφιν είπε: «Έχω κάνει πλαστική στη μύτη στα 17 μου, δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Ήταν κάτι που με ενοχλούσε και το έκανα. Στο στήθος μου δεν θα έκανα κάτι». Πόζαρε τόπλες και ισοπέδωσε το instagram!