Βασίλειος Κωστέτσος: Έξαλλος στο εκλογικό τμήμα! «Είναι ντροπή!»

Τι συνέβη;

Βασίλειος Κωστέτσος: Έξαλλος στο εκλογικό τμήμα! «Είναι ντροπή!»

Έξαλλος έγινε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο εκλογικό τμήμα όπου πήγε να ψηφίσει, λέγοντας πως είναι ντροπή!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που έβλεπε!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξέφρασε την οργή του, λίγη ώρα αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ψηφίζοντας για τις βουλευτικές εκλογές.

Ο σχεδιαστής, με τον τρόπο του, δήλωσε τον εκνευρισμό του για τη χαμηλή προσέλευση στις κάλπες για τις εκλογές, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στα social media. Θυμίζουμε μάλιστα πως πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

«Είναι ντροπή ότι μέχρι τώρα στις 14:30 μμ που ψήφισα στο εκλογικό μου τμήμα έχουν ψηφίσει 130 από τους 530 εγγεγραμμένους!», ήταν το μήνυμά του!

Βασίλειος Κωστέτσος: Η αντίδρασή του για το Athens Pride! «Ο κάθε πικραμένος με την μαλ@@ια του»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με ένα αιχμηρό μήνυμα στα social media ξέσπασε για το Athens Pride!

Η ανάρτησή του που λέει πολλά!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε ένα μακροσκελές και αιχμηρό κείμενο με αφορμή το Athens Pride του περασμένου Σαββάτου στο Σύνταγμα. Ο σχεδιαστής ήταν ενοχλημένος και εξέφρασε την άποψή του με έντονο τρόπο!

Αναλυτικά: Για εμένα προσωπικά! Προτιμώ να μην γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα!Γιατί είμαστε ένας απολίτιστος Λαός με κόμπλεξ με καμία επίγνωση το τι;σημαίνει και το γιατί; γίνεται! Απλά μου θυμίζει ένα πανηγύρι μεταξύ πολιτικού συλλαλητηρίου διαδήλωσης και πολιτικής συγκέντρωσης την τελευταία Κυριακή των Αποκριών!!!!
Με καρικατούρες γελοίων ντυσιμάτων χωρίς καμία αισθητική!που περισσότερο μου θυμίζει του κουτρούλη τον γάμο Παρα...pride!

Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς που προς δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν «Μόνο»και «Μόνο»για ψηφοθηρία!!! Από καλλιτέχνες που Επίσης χρησιμοποιούν τον gay..κόσμο! Ενώ ουσιαστικά τον..σιχαίνονται! Όπως...και οι παραπάνω πολιτικοί βΈβαια!

Οπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ@κι@» του..Όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία είτε να βεβηλώσει εκτός απο τα θεία...σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας η της πατρίδας...! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο.

Οποτε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκει που καταλαβαίνουν τον νόημα του!Για λαούς που έχουν κουλτούρα γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!
Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μεσα σε σωστές οικογένειες με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις,θελω,σεξουαλικές επιλογές,πολιτικές επιλογές...κ.α πολλά....! Γιατί Θελουμε πολλά έτη φωτός ακόμα... «πλην των άλλων»!!!! και Γιαυτο!».