Χριστίνα Μπόμπα: Το μη αναμενόμενο γεγονός που της στοίχισε την... (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Χριστίνα Μπόμπα: Το μη αναμενόμενο γεγονός που της στοίχισε την... (Βίντεο)

Το μη αναμενόμενο γεγονός που συνέβη στην Χριστίνα Μπόμπα και ίσως της στοίχισε την...

Η όμορφη Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με πρώτο προορισμό την Μύκονο.

Ωστόσο το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να αναχωρήσε σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου, από το νησί των Ανέμων, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Όμως, ένα μη αναμενόμενο γεγονός, όπως μία αναπάντεχη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο, ήταν αρκετή προκειμένου να βάλει την Χριστίνα Μπόμπα σε σκέψεις, για το αν τελικά αυτός το συμβάν της στοιχίσει την ψήφο!

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε σχετικό Instastory , θέλοντας να μάθει αν ψήφισαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.Τελικά η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα επικριτικά σχόλια για την ατάκα του στην Χριστίνα Μπόμπα! Ούτε ο Ατζούν δεν τον σώζει!

Ο Σάκης Τανιμανίδης δέχθηκε επικριτικά σχόλια, για την ατάκα που έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της Χριστίνας Μπόμπα! Ούτε ο Ατζούν δεν θα μπορούσε να τον σώσει!

Ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει την αγάπη του, ωστόσο αυτό που είπε παρεξηγήθηκε!

Δεν άρεσαν σε ορισμένους followers του Σάκη Τανιμανίδη στο instagram τα λόγια του για τη Χριστίνα Μπόμπα, σε μία φωτογραφία από τα βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο.

Η σύζυγος του Τανιμανίδη ήταν στη λαμπερή βραδιά ως παρουσιάστρια και ο Σάκης έγραψε: «Δεν υπάρχει πιο "αντρική" κίνηση από το να αφήνεις την γυναίκα σου να παίρνει τον πρώτο ρόλο και να λάμπει! Εε όταν η γυναίκα σου είναι και Μπόμπα τότε ένα παραπάνω... (από τα χθεσινά βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο, με παρουσιάστρια την @chrismpo ) #mywife #proud».

Σάκης Τανιμανίδης: Τα επικριτικά σχόλια για την ατάκα του στην Χριστίνα Μπόμπα! Ούτε ο Ατζούν δεν τον σώζει!

Απ΄ ότι φαίνεται η λέξη "αντρική" δεν άρεσε σε ορισμένους και ακολούθησαν τα παρακάτω σχόλια.

Σάκης Τανιμανίδης: Τα επικριτικά σχόλια για την ατάκα του στην Χριστίνα Μπόμπα! Ούτε ο Ατζούν δεν τον σώζει!

Ανατροπή με Σάκη Τανιμανίδη - Ατζούν Ιλιτζαλί! Τους παρατάνε όλους και φεύγουν!

Τους παρατάνε όλους και φεύγουν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Σάκης Τανιμανίδης! Μεγάλη ανατροπή "έσκασε" στον ΣΚΑΙ σύμφωνα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μετά από επικοινωνία μου με άνθρωπο μέσα από το κανάλι του Φαλήρου τα πράγματα για τους δυο παρουσιαστές και το κανάλι φαίνεται πως έχουν τερματίσει και τίποτα από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα δεν ισχύει!

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να αφήσει τον Τούρκο παραγωγό και να ξεκινήσει μια ταξιδιωτική εκπομπή στο κανάλι! Κάτι που πλέον, σύμφωνα με τις πηγές μου δεν ισχύει αφού το project αυτό φάνηκε ακριβό στους υπεύθυνους και του "έριξαν" άκυρο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, λοιπόν, παρά τον μικρό καυγά που είχαν Ατζούν και Σάκης πριν από λίγο καιρό, φαίνεται πως τώρα τα πράγματα είναι καλά μεταξύ τους και θα "μετακομίσουν" παρέα μαζί με τα projects τους σε άλλο κανάλι αφήνοντας το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ κενό!

Μάλιστα, είχε γίνει πρόταση στον Σάκη να αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι "The Masked Singer" και έριξε άκυρο...

Πληροφορίες μου μου μετέφεραν πως η Acyn Media μιλάει με το OPEN για μια ενδεχόμενη συνεργασία τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο! Το μόνο σίγουρο είναι πως τίτλοι τέλους έπεσαν για εκείνον και το ΣΚΑΙ!