Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκαλύπτει τι χρηματικό ποσό ζητάει για τους ρόλους που παίζει!

«Ποτέ δεν υποτιμώ τον εαυτό μου...»

Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκαλύπτει τι χρηματικό ποσό ζητάει για τους ρόλους που παίζει!
News 08.07.2019 08:02

Η Ελισάβετ Μουτάφη αποκαλύπτει τι χρηματικό ποσό ζητάει για τους ρόλους που παίζει στην τηλεόραση!

Η γνωστή ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για όλους και για όλα!

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή». Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή της:

Έχει βελτιωθεί το επίπεδο των ελληνικών σειρών;

Σε τεράστιο βαθμό. Γίνονται ωραίες δουλειές και τόσες όσες πρέπει. Ούτε αυτή η υπερβολή που δεν ξέρουμε από πού μας ήρθε αλλά και έχει δουλειά ο κόσμος. Οι παραγωγές έχουν αρχίσει να γίνονται όπως ήταν παλαιότερα, με πολύ καλές συνθήκες στο γύρισμα κ.ο.κ.

Μόνο οι αμοιβές των ηθοποιών και των τεχνικών δεν έχουν βελτιωθεί;

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι τα λεφτά που παίρναμε πριν από την κρίση. Βέβαια, σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει ισορροπία. Δηλαδή, περάσαμε τη φάση που δίνονταν τρελά λεφτά στην τηλεόραση και μετά πέσαμε στα λίγα, ενώ πολλές φορές υπήρχε και «εκμετάλλευση». Ειδικά στους νεότερους ηθοποιούς. Τώρα υπάρχει μια κατάσταση κάπου στη μέση και λίγο ανώμαλη. Σιγά σιγά θα φτιάξει...

Εσύ διεκδίκησες τα λεφτά που θεωρούσες ότι άξιζες;

Ναι, έχω πάρει λεφτά, αλλά είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ζητούσα καλά λεφτά -και ευχαριστώ πάρα πολύ τους παραγωγούς, γιατί δεν είχα ποτέ θέματα - αλλά μέχρις εκεί. Ποτέ δεν υποτιμώ τον εαυτό μου, τον σέβομαι, και πάντα είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Δεν είμαι η «τρελή» που ζητάει εξωπραγματικά ποσά, γιατί έτσι στερούνται οι νεότεροι. Αυτό δεν μου αρέσει και πάντα ίο έχω στο μυαλό μου.

Επομένως η ταλαντούχα ηθοποιός ζητάει το χρηματικό ποσό που θεωρεί ότι της αξίζει για κάθε ρόλο που υποδύεται!

Ελισάβετ Μουτάφη: Θα γίνει μαμά; Οι πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη!

Οι φήμες για την Ελισάβετ Μουτάφη έχουν πάρει φωτιά! Τελικά θα γίνει μαμά; Οι πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη!

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή που παραχώρησε σε περιοδικό μίλησε για όλα! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τον γάμο της αλλά και για το ενδεχόμενο μια εγκυμοσύνης.

Διαβάστε όλα όσα είπε:

Πώς είναι ο ρόλος της συζύγου που πρέπει να είναι και νοικοκυρά; Τα καταφέρνεις;

Τα καταφέρνω. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω συνηθίσει να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο σπίτι, ούτε το κάνω ούτε το θέλω. Δουλεύω, είμαι και στο σπίτι. Ο Μάνος δουλεύει πάρα πολλές ώρες, είναι πολύ φορτωμένη η μέρα του, δεν είναι απαιτητικός ως σύζυγος, είναι κουλ, συνεννοούμαστε πάρα πολύ καλά. Επίσης, μαγειρεύει, έχει κι αυτό το ταλέντο, μάλιστα είναι 100% πιο ταλαντούχος στη μαγειρική απ’ ό,τι εγώ. Έτσι, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, το πώς έχουμε μάθει να είμαστε και να δουλεύουμε. Όταν τόσα χρόνια έχουμε μάθει να δουλεύουμε, ξαφνικά δεν τα παρατάμε όλα για να γίνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να βάλουμε μέσα την οικογένεια και τη δουλειά μας.

Μετά το γάμο άλλαξε κάτι;

Έχει αλλάξει, είναι ψυχολογικό, γιατί δεν έχω παντρευτεί ξανά, δεν έχω κάποια τέτοια εμπειρία. Για μένα έχει αλλάξει το ότι είναι πιο όμορφο να νιώθεις ότι πέρασες από την εκκλησία, την τελετή, το πάρτι, που οι αγαπημένοι σου άνθρωποι ήταν εκεί, ο «τίτλος» του ότι λέω «ο σύζυγός μου», «ο άντρας μου» είναι διαφορετικός από το να λέω «η σχέση μου». Ούσα ηθοποιός, η φαντασία, η ιδέα, η αίσθηση, με επηρεάζει και μου δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα. Είναι όμορφο να είναι κάτι επισφραγισμένο, με κάνει να αισθάνομαι διαφορετικά. Μια συμβίωση δε αλλάζει, επειδή έχεις παντρευτεί. Είναι και το ότι έχει μια σιγουριά. Πολλά ζευγάρια παντρεύονται και χωρίζουν, υπάρχει η ασφάλεια, που για μένα υπάρχει και πρακτικά. Για μένα ισχύει ότι έχω επιλέξει το άνθρωπο της ζωής μου, αυτόν θέλω να παντρευτώ, το έχω υπογράψει στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, έχει βάρος αυτό, αλλιώς δεν θα το έκανα.

Ρωτούν πολλοί συνεχώς για το αν είσαι έγκυος. Σε ενοχλεί αυτό;

Είναι μέσα στη δουλειά σας αυτό. Όταν θέλεις να κρύψεις κάτι, μπορείς, όπως και να το προβάλλεις. Είμαστε δύο άνθρωποι που είναι χαρά μας να ασχοληθούν τόσο – όσο με μας, τόσο – όσο κι εμείς, για να βγουν προς τα έξω πράγματα. Δεν είχαμε ποτέ το κόμπλεξ να κρύψουμε κάτι. Δεν θα απαντούσα στο αν είμαι έγκυος, δεν υπάρχει περίπτωση. Οι ερωτήσεις που γίνονται για ένα παιδί θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνονται σε καμιά γυναίκα, αν η ίδια δεν το πει. Μπορεί να έχει πρόβλημα, να μην θέλει να το πει για κάποιο λόγο. Αν δεν επιλέξει η ίδια να το πει, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση που δεν πρέπει να γίνεται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μουτάφη - Νιφλής: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους!

Ελισάβετ Μουτάφη: Πάντα και παντού μαζί! Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο γοητευτικός άνδρας στο πλευρό της!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share