Κατερίνα Γερονικολού: Η φωτογραφία-αποκάλυψη με το μαγιό που μαρτυράει αν είναι έγκυος!

Έχει φουσκωμένη κοιλίτσα;

Κατερίνα Γερονικολού: Η φωτογραφία-αποκάλυψη με το μαγιό που μαρτυράει αν είναι έγκυος!

Μία φωτογραφία-αποκάλυψε μαρτυράει αν η Κατερίνα Γερονικολού είναι έγκυος και μας το κρύβει!

Η ηθοποιός γνωρίζει εξάλλου πως η φουσκωμένη κοιλίτσα δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα!

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες σχετικά με το αν είναι έγκυος η Κατερίνα Γερονικολού είναι πολλές!

Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με την εγκυμοσύνη, ωστόσο δεν θα ήταν απίθανο αν το ζευγάρι έκρυβε το γεγονός. Γνωρίζατε την πρόταση που της είχε κάνει ο Τσιμιτσέλης;

Γερονικολού και Τσιμιτσέλης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ωστόσο το να περιμένουν παιδάκι φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο instagram!

Η φωτογραφία είναι αποκάλυψη, καθώς φοράει το μαγιό της και η κοιλίτσα της μόνο έγκυος δεν δείχνει ότι είναι!

Δείτε την

Κατερίνα Γερονικολού: Η φωτογραφία-αποκάλυψη με το μαγιό που μαρτυράει αν είναι έγκυος!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Του φώναζε μέχρι που είδε την κάμερα! Μετά χαμογελούσε σα να μην έγινε τίποτα! Ντοκουμέντα "ντροπής"!

Αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γερονικολού! Φώναζε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη μέχρι που είδε την κάμερα και μετά χαμογελούσε σα να μην έγινε τίποτα! Υπάρχουν ντοκουμέντα "ντροπής".

Μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω ένα πραγματικά τρελό παρασκήνιο που δεν το πίστευα όταν μου το μετέφεραν μέχρι που είδα φωτογραφίες και επιβεβαιώθηκα!

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι έκανε μια κοινή δημόσια εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος και φαινομενικά έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Μάλιστα, η ηθοποιός ήταν τόσο υπέρλαμπρη μέσα στο αισθησιακό φόρεμά της που δεν σταμάτησε να την κοιτάει ο κόσμος!

Σε κάποια φάση, όμως, που καθόντουσαν στις κερκίδες για άγνωστο ως τώρα λόγο η Κατερίνα άρχισε να μιλάει στον Γιάννη με ένταση και να του φωνάζει! Οι κινήσεις του σώματός της έδειχναν πως τα νεύρα της ήταν πολλά αλλά προσπαθούσε να το κρύψει ταυτόχρονα γιατί είχε κόσμο τριγύρω!

Δυστυχώς, για εκείνη ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε στιγμές εντάσεις αλλά και την στιγμή που εντόπισε την κάμερα και προσπάθησε να "μαζέψει" τα ασυμμάζευτα χαμογελόντας στον Τσιμιτσέλη σαν να μην έγινε ποτέ κάποιος καυγάς...

Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους! Εγώ αυτά έμαθα και σας μετέφερα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, απο εκεί και πέρα δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Του φώναζε μέχρι που είδε την κάμερα! Μετά χαμογελούσε σα να μην έγινε τίποτα! Ντοκουμέντα Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Του φώναζε μέχρι που είδε την κάμερα! Μετά χαμογελούσε σα να μην έγινε τίποτα! Ντοκουμέντα Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Του φώναζε μέχρι που είδε την κάμερα! Μετά χαμογελούσε σα να μην έγινε τίποτα! Ντοκουμέντα Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Του φώναζε μέχρι που είδε την κάμερα! Μετά χαμογελούσε σα να μην έγινε τίποτα! Ντοκουμέντα

Βέβαια, να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που του φωνάζει δημόσια και ο τελευταίος καυγάς ήταν μεγατόνων στη μέση του δρόμου...

Κατερίνα Γερονικολού: Κάτι νέο έρχεται στη ζωή της!

Η Κατερίνα Γερονικολού κοιτάει μπροστά και το κάτι νέο που έρχεται στη ζωή της, μετά το πρόσφατο φινάλε!

Η ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση μέσω του instagram και έστειλε το μήνυμά της!

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού μετά το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα!

Η ηθοποιός πόσταρε δύο φωτογραφίες στο instagram, με πόζες από το πρώτο και το τελευταίο γύρισμα της επιτυχημένης σειράς του AlphaTv και πλέον περιμένει τα επόμενα που θα έρθουν στην επαγγελματική της ζωή.

«Πρώτη Φωτογραφία και Τελευταία Φωτογραφία στα γυρίσματα του Τατουάζ... Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους Τρεις που το εμπνεύστηκαν και στους Πάρα Πολλούς που το παρακολούθησαν. Ένα Χαμόγελο για όσα ωραία συνέβησαν και για όσα Επόμενα θα έρθουν..!», ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Γερονικολού!

Δείτε τις φωτογραφίες

Κατερίνα Γερονικολού: Κάτι νέο έρχεται στη ζωή της!Κατερίνα Γερονικολού: Κάτι νέο έρχεται στη ζωή της!