Αποκάλυψη-σοκ! Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησης σε γυρίσματα πετυχημένης σειράς!

Συγκλόνισε τους πάντες!

Αποκάλυψη-σοκ! Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησης σε γυρίσματα πετυχημένης σειράς!

Πασίγνωστη στη ηθοποιός σόκαρε τους πάντες όταν αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησης σε γυρίσματα πετυχημένης σειράς!

Οι φαν της σειράς και της ηθοποιού είναι συγκλονισμένη από αυτά που βγήκαν στο φως!

Η αποκάλυψη της ηθοποιού που έχει σοκάρει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς «Sex and the City»
Χρόνια μετά το τέλος του «Sex and the City», η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Fresh Air» του NPR και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς υπήρξε στιγμή που ένιωσε ότι πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, χωρίς όμως να έχει τη δύναμη τότε να το αποκαλύψει.

Αποκάλυψη-σοκ! Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησεις σε γυρίσματα πετυχημένης σειράς!

«Νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο προχώρησε ή αν πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά προχωρημένη για να καταλάβω αυτό που συνέβαινε τότε. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο ο άνθρωπος που είχα απέναντι μου και συμπεριφερόταν ακατάλληλα», εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω, ''έι, αυτό είναι ανάρμοστο'', θα μπορούσα να αισθανόμουν ασφαλής στο να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση. Και, ναι υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες, όλα είχαν αλλάξει. Του είχε πει τότε: ''Εάν αυτό συνεχιστεί, της έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα''», συνέχισε. Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει:«Με έβαλε να ορκιστώ πάνω στην σκηνή ότι θα παντρευτώ»!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξήγησε πως με αφορμή το κίνημα #MeToo, θυμήθηκε όλα όσα είχε ζήσει τότε, τα οποία εξέτασε υπό διαφορετική σκοπιά. «Δεν ήταν παρά πριν από έξι με οκτώ μήνες που άρχισα να αναγνωρίζω αμέτρητες εμπειρίες μου με άντρες, οι οποίοι είχαν συμπεριφερθεί ανάρμοστα. Και όλους τους τρόπους που κατάφερα να επιστρέψω στην δουλειά ή να παραμείνω στα γυρίσματα, απλώς παραμερίζοντας ό,τι έγινε, βρίσκοντας λίγο χώρο γι' αυτό και προχωρώντας», κατέληξε η διάσημη ηθοποιός, ενώ δεν αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που την έφερε σε τόσο άβολη θέση.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η γυναίκα μου με παράτησε για το αφεντικό της»!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει ότι: «Η γυναίκα μου με παράτησε για το αφεντικό της»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα, ακόμη και για το πόσο δύσκολα πέρασα σε προσωπικό επίπεδο μεγαλώνοντας την κόρη του μόνος!

Ο λόγος για τον Βασίλη Καμίτση, ο οποίος έκανε τρομερές αποκαλύψεις και για τον Στάθη Ψάλτη!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η γυναίκα μου με παράτησε για το αφεντικό της»!

Συγκεκριμένα είπε:

«Έκανα μία κόρη, την Αλεξανδρούλα μου, και τώρα έχω και μία εγγονή, την Ιωάννα, κι αυτό είναι το ωραιότερο έργο όλης μου της ζωής. Έτυχε να χωρίσω νωρίς, γιατί με παράτησε η γυναίκα μου και πήγε με το αφεντικό της. Ήταν στην εστίαση, μαγείρισσα, και με παράτησε για το αφεντικό στο οποίο εργαζόταν στη Γερμανία. Το 2000 πήγαμε εκεί μαζί, ήταν γνωστό το μαγαζί, υπήρχε η κρίση κι εγώ με το θέατρο δεν... Έτσι, πήγαμε για να δουλέψουμε εκεί.

Τότε η κόρη μου ήταν σχεδόν 4 χρονών και με τη γυναίκα μου ήμασταν μαζί γύρω στα 3 χρόνια, πριν από το παιδί. Το 1996 γεννήθηκε η κόρη μου και το 1997 παντρεύτηκα. Έκανα πολιτικό γάμο πριν, γιατί ήταν η γυναίκα μου 7 μηνών έγκυος, για το παιδί, να μη θεωρηθεί εκτός γάμου. Όταν πήγαμε στη Γερμανία για να δουλέψουμε, εγώ «δεν το είχα», ήταν και η μικρή στην Ελλάδα την είχαμε αφήσει εδώ μέχρι να δούμε πώς είναι τα πράγματα εκεί. Μετά από 2-3 μήνες είδα ότι δεν ήθελα να πάω στη Γερμανία.

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε η μητέρα της, με παράτησε στην Ελλάδα με τη μικρή και δεν ξαναγύρισε. Εγώ έχω μεγαλώσει την κόρη μου, μόνος μου. Η μάνα της γύρισε για 4 ημέρες μετά από 3 χρόνια, τότε είδε το παιδί. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία ως τότε.

Δεν ξαναπαντρεύτηκα για να μη στεναχωρηθεί η κόρη μου, να μη νομίζει ότι μοιράζω την αγάπη. Κάποτε έκλαιγε όταν έπιανα το χέρι της γυναίκας που είχα σχέση».

Για το πως κατάφερε να μεγαλώσεις μόνος την κόρη του είπε:

«Το πρωί την πήγαινα στο σχολείο, μετά δούλευα σε παιδικό θέατρο, το μεσημέρι την έπαιρνα...Ήμουν μάνα και πατέρας μαζί για εκείνη. Η μάνα της είχε έρθει πριν από 2 χρόνια κι έφυγε ξανά για την Αυστρία. Με την κόρη μου μιλάνε τηλεφωνικά τώρα», λέει στο Λοιπόν ο ηθοποιός.