Δούκισσα Νομικού: Έζησε την απόλυτη καταστροφή και λύγισε!

Τι συνέβη με την εγκυμονούσα παρουσιάστρια;

Δούκισσα Νομικού: Έζησε την απόλυτη καταστροφή και λύγισε!

Η Δούκισσα Νομικού έζησε την απόλυτη καταστροφή, με την παρουσιάστρια να μην αντέχει και να λυγίζει!

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα αντιστεκόταν μπροστά σε αυτό που αντίκρισε!

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα για τον ερχομό της κορούλας της!

Μπορεί να μην έχει πάρει πολλά κιλά από την εγκυμοσύνη, καθώς προσέχει και γυμνάζεται και τρέφεται σωστά, αλλά οι λιγούρες δεν λείπουν!

Η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στο instagram με ένα μπολ γεμάτο σοκολατάκια, γράφοντας «καταστροφή»! Πώς είναι δυνατόν μετά να μη λυγίσεις; Ειδικά όταν είσαι και έγκυος!

Δούκισσα Νομικού: Έζησε την απόλυτη καταστροφή και λύγισε!

Δούκισσα Νομικού: Η κόλαση θερμίδων που απόλαυσε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Μας τρέξανε τα σάλια! Η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε την κόλαση θερμίδων που απόλαυσε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Όποτε τής το επιτρέπει το φορτωμένο πρόγραμμά της, ειδικά τώρα που κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η ξανθιά καλλονή μπαίνει συχνά στην κουζίνα.

Μία από τις σπεσιαλιτέ της είναι οι μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες, ένα φαγητό που φτιάχνει συχνά για τους αγαπημένους της. Πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας μια ακόμα φωτογραφία από το πιάτο της στα Insta Stories.

Μπορεί η Δούκισσα να μας ευχήθηκε «Καλό βράδυ» με αυτή τη φωτογραφία, ωστόσο εμείς δεν μπορέσαμε να κλείσουμε μάτι σκεπτόμενοι το πόσο ζουμερές και λαχταριστές έδειχναν οι μπριζόλες που μαγείρεψε. Περιττό να το πούμε αλλά ήταν το απόλυτο #foodporn

Δούκισσα Νομικού: Η κόλαση θερμίδων που απόλαυσε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της !

Δούκισσα Νομικού: Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σάββας;

Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σάββας, ο γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη; Την αποκάλυψη έκαψε η ίδια η παρουσιάστρια.

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και τη Μυρτώ Μήτσιου και αναφέρθηκε στην οικογένεια της.

Δούκισσα Νομικού: Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σάββας;

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον σύζυγό της και τις ώρες που περνάει με τον γιο τους, πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, αποκαλύπτοντας κιόλας σε ποιον μοιάζει.

«Ο Δημήτρης είναι υπέροχος μπαμπάς, ασχολείται πάρα πολύ με τον Σάββα. Παίζουν με τις ώρες, κάνουν σκανταλιές, πηγαίνουν βόλτες... Χαίρομαι απίστευτα όταν τους βλέπω μαζί. Μοιάζουν κιόλας, κι εγώ κάθομαι περήφανη σε μια γωνιά και τους χαζεύω», είπε.