Κατερίνα Δαλάκα: Ποζάρει «υγρή» και «κολάζει» τα πλήθη!

Απίστευτο το καλλίγραμμο κορμί της!

Κατερίνα Δαλάκα: Ποζάρει «υγρή» και «κολάζει» τα πλήθη!

Η Κατερίνα Δαλάκα ποζάρει υγρή και «κολάζει» τα πλήθη του Instagram και όχι μόνο, με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η νικήτρια του φετινού Survivor έχει κορμί λαμπάδα και δεν μπορεί να μείνει κρυφό!

Άλλωστε ποιο ο λόγος να κρύψουμε αυτήν την κορμάρα;

Φόρεσε το στράπλες άσπρο μπικίνι της και το σ3ξι βλέμμα της κάτω από την βροχή και δημοσίευσε μια φωτογραφία «φωτιά» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε ότι η όμορφη Κατερίνα είναι αθλήτρια του στίβου, επομένως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτό το αποτέλεσμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή! Τι συμβαίνει με την Δαλάκα και τον Ντάνο;

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Some people feel the rain.. Others just get wet»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 Κατερίνα Δαλάκα: Ποζάρει «υγρή» και «κολάζει» τα πλήθη!

Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!

Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην Αθήνα και ένας πασίγνωστος άνδρας την περίμενε στο αεροδρόμιο και έφυγαν μαζί!

Η νικήτρια του Survivor επέστρεψε αγκαλιά με το τρόπαιο στην Αθήνα!

Με πλατύ χαμόγελο και το τρόπαιο στην αγκαλιά της επέστρεψε στην Αθήνα η Κατερίνα Δαλάκα, μετά τη νίκη της στο Survivor!

Η Ελληνίδα αθλήτρια έδειχνε ευτυχισμένη με τη μεγάλη της επιτυχία, ωστόσο δεν έφυγε μόνη της από το αεροδρόμιο!

Εκεί την περίμενε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος βρισκόταν στο περσινό Survivor και είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Κατερίνα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!

Κατερίνα Δαλάκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ! «Με τον Ατακάν είμαστε πλέον...»

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Ατακάν!

Η νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά το μεγάλο έπαθλο που κατέκτησε!

Στην εκπομπή του AlphaTV Happy Day μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, κρατώντας στα χέρια της το έπαθλο του Survivor!

«Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου», είπε αρχικά η νικήτρια του Survivor!

Όσο για το τι θα κάνει τα χρήματα, απάντησε: «Είναι δύσκολοι οι καιροί και είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Θα κάνω άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς άγχος, θα βοηθήσω την οικογένειά μου και μακάρι αν όλα πάνε καλά να κάνω μία επένδυση!».

Όσο για τη σχέση της με τον Ατακάν, είπε: «Όταν κάποιος θέλει να δείξει συγκεκριμένο θα δείξει το κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε φίλοι, όπως και με τον Γιουσούφ έκανα παρέα».

Τέλος για τα χρήματα που εισέπραξε συνολικά από το Survivor, τόνισε: «Ολοι λένε ό,τι θέλουν αλλά πρέπει να το εξακριβώσουν. Φυσικά είχα μία καλή πρόταση και βγήκα κερδισμένη από το παιχνίδι».