Γιάννης Αντεκούνμπο: Προέβη σε μηνύσεις! Τι συνέβη;

Αγωγή ύψους 2 εκατομμυρίων!

Γιάννης Αντεκούνμπο: Προέβη σε μηνύσεις! Τι συνέβη;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προέβη σε μηνύσεις! Τι συνέβη με τον γνωστό μπασκετμπολίστα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, προχώρησε σε νομικά μέτρα κατά ενός πωλητή!

Ο συγκεκριμένος πωλητής προσπαθούσε να πουλήσει προϊόντα ένδυσης με το όνομά του, χωρίς να έχει πάρει την νόμιμη άδεια. Έκανε τις πωλήσεις μέσω ίντερνετ, με τους δικηγόρους του Γιάννη, να αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος «μπέρδευε και εξαπατούσε καταναλωτές, κάνοντας τους να πιστεύουν ότι παίρνουν αυθεντικά προϊόντα που φέρουν το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Μάλιστα, ο Ελληνας μπασκετμπολίστας προσπάθησε να επικοινωνήσει δια αλληλογραφίας μαζί του, ζητώντας του να σταματήσει να πουλάει παράνομα τα προϊόντα από τις 3 Μαϊου, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Ο Γιάννης, που βρίσκεται στη χώρα μας κάνοντας φιλανθρωπικά events, κάνει αγωγή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στον Μπόγκαλ, ο οποίος πουλούσε μπλούζες με το πρόσωπό του, κάνοντας και προσφορά 10% στους φίλους των Μπακς που αγόραζαν τα προϊόντα. Δείτε τι αποκάλυψε για το παρατσούκλι «Greek Freak»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφο του στην Ελλαδα! (Βίντεο)

Η κάμερα έπιασε σε τρυφερές στιγμές τον Γιάννης Αντετοκούνμπο με την σύντροφο του στην Ελλαδα!

Επίσης ο φακός κατέγραψε την έκπληξη και το σοκ ενός τουρίστα όταν το είδε να περνάει από μπροστά του!

Ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κάνει διακοπές στην Μύκονο καθώς συνδυάσει και μία φιλανθρωπική .

Λίγες ώρες πριν τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό event που διοργανώνει ο σύλλογος Ελπίδα στο beach club SantAnna στην Παράγκα, ο mvp του φετινού NBA δεν έχασε την ευκαιρία να γυρίσει τα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια με την οικογένειά του και τη σύντροφό του.

Η κάμερα του Mykonos live tv τον εντόπισε σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφο του καθώς τον «τσάκωσε» να περπατάει χέρι – χέρι με την αγαπημένη του στα γραφικά σοκάκια.

Η εμφάνιση του άσσου των Μιλγουόκι Μπακς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς ενώ ένας τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: