Power of Love: Ο Φίλιππος Αρβανίτης βρήκε νέο έρωτα!

Έχει ξεπεράσει πλήρως την Έλενα Πολυχρονοπούλου!

Power of Love: Ο Φίλιππος Αρβανίτης βρήκε νέο έρωτα!

Μετά το τέλος του Power of Love και της σχέσης που είχε μέσα στο παιχνίδι με την Έλενα Πολυχρονοπούλου, ο Φίλιππος Αρβανίτης βρήκε νέο έρωτα!

Υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα τρυφερά τετ α τετ!

Το Φίλιππο Αρβανίτη τον γνωρίσαμε μέσα από το τελευταίο Power of Love και τους επικούς καβγάδες που είχε με την Έλενα Πολυχρονοπούλου μέσα στο σπίτι της αγάπης!

Τώρα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Φίλιππος όπως φαίνεται έχει βρει νέο έρωτα!

Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο instagram!

Power of Love: Ο Φίλιππος Αρβανίτης βρήκε νέο έρωτα!

Power of Love: Αγνώριστος ο Bill Σαντριάς μετά τον χωρισμό! Απίστευτη αλλαγή!

Ο Bill Σαντριάς, που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι Power of Love, έγινε αγνώριστος μετά τον χωρισμό! Έκανε μια απίστευτη αλλαγή.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ είχε προσπαθήσει να κάνει σχέση με την Κατερίνα Σαββοπούλου εντός του σπιτιού, όμως δεν είχαν καλή κατάληξη. Μετά το τέλος του παιχνιδιού μαθεύτηκε ότι η μέχρι τότε φιλική του σχέση με την Ζένια Σολδάτου εξελίχθηκε σε ερωτική.

Μετά από λίγο καιρό η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα και μάλιστα ανακοινώθηκε από τον ίδιο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πρόσφατα τον είδαμε να δίνει μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί για την καταγωγή του, καθώς και το πως κατέληξε σε ορφανοτροφείο.

Αυτήν την φορά όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από ένα Instastory και μας εξέπληξε. Έκανε μια ραγδαία αλλαγή απάνω του και σχεδόν δεν τον αναγνωρίσαμε.

Φαίνεται πως μετά από, όχι έναν αλλά δύο πρόσφατους χωρισμούς είχε ανάγκη από μια αλλαγή και κάπως έτσι ξέσπασε στα μαλλιά του.

Έγραψε μάλιστα ένα χιουμοριστικό σχόλιο για αυτήν την αλλαγή του.

Είπε συγκεκριμένα: «Με αυτά και με εκείνα γέρασα πριν την ώρα μου».

Δείτε την αλλαγή που έκανε και πείτε μας την γνώμη σας, του ταιριάζει;

Power of Love: Αγνώριστος ο Bill Σαντριάς μετά τον χωρισμό! Απίστευτη αλλαγή!