Δούκισσα Νομικού: Υποφέρει η εγκυμονούσα! Βρίσκεται σε απόγνωση!

Τι συνέβη;

Δούκισσα Νομικού: Υποφέρει η εγκυμονούσα! Βρίσκεται σε απόγνωση!

Σε απόγνωση βρίσκεται Δούκισσα Νομικού, η οποία υποφέρει υποφέρει! Η εγκυμονούσα δεν αντέχει άλλο!

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό το "δράμα" που περνάει το πρωί της Τρίτης (9/7) και όλοι συμπάσχουμε!

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η αφόρητη ζέστη την έχει επηρεάσει!

Όλο τον κόσμο φυσικά επηρεάζει τη ζέστη, ειδικά όμως όσες γυναίκες κυοφορούν η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και ασφυκτική! Η κόλαση θερμίδων που απόλαυσε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ο υδράργυρος έχει εκτιναχθεί στα ύψη και η Δούκισσα ρώτησε τους Followers στο instagram: Δεν αντέχω τη σημερινή ζέστη. Εσείς πώς τα πάτε;

Δούκισσα Νομικού: Υποφέρει η εγκυμονούσα! Βρίσκεται σε απόγνωση!

Δούκισσα Νομικού: Ξετρελαμένη η εγκυμονούσα! Πήρε στα χέρια της το...

Ξετρελαμένη είναι η Δούκισσα Νομικού! Η εγκυμονούσα πήρε στα χέρια της το καρπούζι και πόζαρε στο φακό.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το συγκεκριμένο φρούτο και δεν είναι μόνο μια η φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει.

Η Δούκισσα Νομικού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο, αφού έχει μοιραστεί φωτογραφίες από την θέα που απολαμβάνει και δεν σταματάει να τρώει καρπούζι με το οποίο έχει ξετρελαθεί.

«Τάγκαρε τη φίλη σου που μπορεί να φάει ένα ολόκληρο καρπούζι μόνη της! Εγώ μπορώ» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

undefined

Δούκισσα Νομικού: Το σύνδρομο που την χτύπησε στην δεύτερη εγκυμοσύνη! Μεγάλη αγωνία...

Ένα σύνδρομο χτύπησε την Δούκισσα Νομικού στην δεύτερη εγκυμοσύνη της και έχει μεγάλη αγωνία! Φυσικά, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι στο πλευρό της....

Η Δούκισσα, περιμένει με χαρά την πρώτη της κόρη, καρπό του μεγάλου έρωτά της με τον άντρα της! Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια, ενώ η σιλουέτα της κόβει ανάσες!

Ωστόσο, πέρασε μεγάλη αγωνία και μόνο εγώ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr έχω όλες τις λεπτομέρειες! Η Δούκισσα, εκμυστηρεύτηκε στα δικά της άτομα ότι ανησυχεί πολύ πώς θα πάρει ο μικρός Σάββας τον ερχομό της αδερφούλας του! Βλέπετε, ο γιος της έχει τα πρωτιά και την απόλυτη προσοχή όλων, όπως είναι φυσικό.

Όπου βρισκόταν η Δούκισσα, ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης το «πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά» και μάλιστα, είχε ζητήσει βοήθεια από φίλες της, για το τι μπορεί να κάνει ώστε ο μικρός της Σάββας να μην νιώσει λεπτό παραμελημένος. Ο Δημήτρης της, αλλά και η μητέρα της, την καθησύχασαν λέγοντάς της ότι αυτό το... σύνδρομο «χτυπάει» όλες τις μέλλουσες μανούλες που κυοφορούν δεύτερο παιδάκι και η Ούρσουλα Νομικού μάλιστα της τόνισε, σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι ότι και εκείνη είχε τις ίδιες ανησυχίες.

Ωστόσο, θέτοντας ως παράδειγμα την σχέση που έχει η Δούκισσα με τον αδερφό της, όχι μόνο την καθησύχασε αλλά την γέμισε χαμόγελα! Εξάλλου η Δούκισσα είναι μια από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz και αυτό είναι προς τιμήν της!

Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε το αληθινό της πρόσωπο! Αποκάλυψη τώρα...

Το αληθινό της πρόσωπο μας έδειξε η Δούκισσα Νομικού. Αποκάλυψη τώρα από την ίδια.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης λόγω της οικογένειας της και του μωρού που σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο, ωστόσο συνεχίζει τις φωτογραφίσεις.

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού σε κάθε φωτογράφιση για περιοδικό ή προϊόν, τραβάει τα καλύτερα σχόλια.

Πως είναι όμως το αληθινό της πρόσωπο, χωρίς make up και φίλτρα; Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε στο φακό εντελώς άβαφη και είναι μια κούκλα.

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού