Σάκης Τανιμανίδης: Τι έτρωγε στα γυρίσματα του Survivor; "Τσιμπούσε" και ο Ατζούν!

Όχι, δεν είναι καρύδα!

Σάκης Τανιμανίδης: Τι έτρωγε στα γυρίσματα του Survivor;

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας αποκάλυψε τι έτρωγε στα γυρίσματα του Survivor για να παίρνει δυνάμεις, ενώ πιθανότατα θα "τσιμπούσε" και ο Ατζούν!

Ο παρουσιαστής επιλέγει πάντα την υγιεινή διατροφή για να κρατάει και το σώμα του σε φόρμα!

Τι θα μπορούσε να τρώει ο Σάκης Τανιμανίδης στα γυρίσματα του Survivor, αλλά και να το έχει καθιερώσει στην καθημερινή του ζωή ως σνακ;

Σίγουρα όχι κάτι ελληνικός, ενώ ακόμη πιο... σίγουρα όχι καρύδα, την οποία είχαν... σιχαθεί οι παίκτες του Survivor! Τι είχε συμβεί προσφάτως με τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε ο Σάκης για την Χριστίνα Μπόμπα;

Ο Σάκης επιλέγει τον Ανανά της Καραϊβικής, προκειμένου να παίρνει δυνάμεις και βιταμίνες! Τώρα αν έδινε να τσιμπήσει και κανένα κομμάτι ο Ατζούν, αυτό είναι πολύ πιθανό!

Σάκης Τανιμανίδης: Τι έτρωγε στα γυρίσματα του Survivor; 'Τσιμπούσε' και ο Ατζούν!

Ανατροπή με Σάκη Τανιμανίδη - Ατζούν Ιλιτζαλί! Τους παρατάνε όλους και φεύγουν!

Τους παρατάνε όλους και φεύγουν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Σάκης Τανιμανίδης! Μεγάλη ανατροπή "έσκασε" στον ΣΚΑΙ σύμφωνα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μετά από επικοινωνία μου με άνθρωπο μέσα από το κανάλι του Φαλήρου τα πράγματα για τους δυο παρουσιαστές και το κανάλι φαίνεται πως έχουν τερματίσει και τίποτα από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα δεν ισχύει!

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να αφήσει τον Τούρκο παραγωγό και να ξεκινήσει μια ταξιδιωτική εκπομπή στο κανάλι! Κάτι που πλέον, σύμφωνα με τις πηγές μου δεν ισχύει αφού το project αυτό φάνηκε ακριβό στους υπεύθυνους και του "έριξαν" άκυρο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, λοιπόν, παρά τον μικρό καυγά που είχαν Ατζούν και Σάκης πριν από λίγο καιρό, φαίνεται πως τώρα τα πράγματα είναι καλά μεταξύ τους και θα "μετακομίσουν" παρέα μαζί με τα projects τους σε άλλο κανάλι αφήνοντας το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ κενό!

Μάλιστα, είχε γίνει πρόταση στον Σάκη να αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι "The Masked Singer" και έριξε άκυρο...

Πληροφορίες μου μου μετέφεραν πως η Acyn Media μιλάει με το OPEN για μια ενδεχόμενη συνεργασία τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο! Το μόνο σίγουρο είναι πως τίτλοι τέλους έπεσαν για εκείνον και το ΣΚΑΙ!