Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πιο ταιριαστό ζευγάρι!

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Σκαφάτες διακοπές για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά του ζευγαριού μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

«Όπως μπήκες στη ζωή μου, θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά», θα μπορούσε να τραγουδάει ο Σάκης Τανιμανίδης. που επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με το «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο και στην Τουρκία.

Παρ' όλα αυτά, το κλεινόν άστυ δεν ταιριάζει στο ζευγάρι, που δεν πρόλαβε να ξεπακετάρει τις βαλίτσες του και αναχώρησε αμέσως για τη Μύκονο, σε μια έκπληξη του παρουσιαστή στην αγαπημένη του, αφού γιορτάζουν τρία χρόνια γνωριμίας. Ήταν το 2015 όταν ο Σάκης περνούσε για πρώτη φορά την πόρτα της εταιρείας όπου δούλευε η αγαπημένη του, ως ενδιαφερόμενος πελάτης για διαφήμιση του «World Party», κι εντελώς τυχαία εκείνη ήταν που τον υποδέχτηκε και έγινε το μοιραίο «κλικ».

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Αυτό γιόρτασαν και το περασμένο Σάββατο στο κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων», όπου τους συνάντησε ο φακός του Youweekly.gr την ώρα που περπατούσαν στην παραλία, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα πήγαν μαυρισμένοι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, περνώντας παράλληλα το ίδιο μήνυμα μέσω social media.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Δεν χωρίζουν οι δρόμοι τους...

Στον τελικό του «Survivor», ο Σάκης της είχε ετοιμάσει μια έκπληξη... Η Χριστίνα γιόρταζε τα γενέθλιά της και έσβηνε περιχαρής τα κεράκια της σε live μετάδοση, εκείνος όμως της είχε ευχηθεί από πριν να είναι «διπλή». Παρ' όλα αυτά το παιδί δεν έχει έρθει ακόμα για το ζευγάρι, που αποδεικνύει ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, παρά τις αρχικές δυσκολίες και την απόσταση που υπήρχε ανάμεσά τους, αφού ο Σάκης βρισκόταν εκτός Ελλάδος με το «World Party», ενώ στη συνέχεια δέχτηκε την πρόταση για το «Survivor», που τους άλλαξε τη ζωή και επίσπευσε τις διαδικασίες του γάμου τους. Παρά τα όσα ακούστηκαν μεσούσης της σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής δεν πρόκειται να αποχωριστεί τον Ατζούν Ιλιτζαλί, παρότι εκείνος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, αντιθέτως θα συνεχίσει στην Acun Medya και η τηλεοπτική του στέγη θα εξαρτηθεί από το deal που θα κάνει ο Τούρκος παραγωγός, παρά τον πρόσφατο καυγά που είχαν! Δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να χωρίσει τα επιμέρους project του («Survivor», «Voice», «My Style Rocks» κ.ά.), αναλόγως με τις προσφορές που θα του γίνουν, ενώ στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται ο ΑΝΤ1, το STAR και το ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο πλευρό των Αντετοκούν-bros

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε το ζευγάρι, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Give N Rise», με επίτιμο καλεσμένο τον MVP της φετινής σεζόν στο NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους επίσης μπασκετμπολίστες αδελφούς του, Θανάση και Άλεξ, όπως και τη μητέρα τους Βερόνικα. Σε ρόλο κριτών στον διαγωνισμό καρφωμάτων, στη συνέχεια έδωσαν το δικό τους σόου και έπαιξαν μπάσκετ με τον παρουσιαστή, ενώ την ίδια ώρα η Χριστίνα Μπόμπα τον βιντεοσκοπούσε γεμάτη περηφάνια. Από την άλλη, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλεπρίγκερ, κράτησε περισσότερο χαμηλούς τόνους και απέφυγε τα φλας, αφήνοντάς τα για τον αγαπημένο της. Από την εκδήλωση, όπου παρευρέθη και ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 20.000€ που διατέθηκε με μία επιταγή για τους σκοπούς του ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ», την οποία παρέλαβε η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

Χριστίνα Μπόμπα: Στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη για να τον στηρίξει στα δύσκολα!

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη για να τον στηρίξει στα δύσκολα!

Συνέβη κάτι; Κι αν ναι, τι;

Έχει μία μοναδική ικανότητα να μηδενίζει την απόσταση και τον χρόνο. Να μετακινείται μεταξύ δύο ηπείρων με άνεση. Και το λέμε αυτό, γιατί μόνο δύο εβδομάδες κράτησε η παραμονή της στην Αθήνα λόγω της συμμετοχής της στο Madwalk και άλλων υποχρεώσεων, και η Χριστίνα επέστρεψε ξανά στο δεύτερο σπίτι της στον Άγιο Δομίνικο στο πλευρό του συζύγου της Σάκη. Το να βρίσκεται κοντά του δεν είναι μόνο αυτονόητο επειδή φέτος είναι παντρεμένοι και θέλει ως ερωτευμένοι να περνούν χρόνο μαζί, αλλά και γιατί οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες τής δημιουργούν την ανάγκη να είναι στο πλευρό του.

Η αρχή του φετινού «Survivor» για εκείνον ήταν αγχωτική κυρίως εξαιτίας της όχι τόσο καλής απόδοσης σε τηλεθέαση. Μπορεί να είναι ψύχραιμος ως χαρακτήρας, αλλά όταν δέχεται πίεση θέλει να έχει δίπλα του τους ανθρώπους της οικογένειάς του. Η Χριστίνα είναι εκ φύσεως ένας ήρεμος χαρακτήρας, με πιο πρακτικό πνεύμα που τοποθετεί τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, και αυτό του έκανε καλό. Μάλλον σε εκείνη οφείλεται και η ψυχραιμία την οποία έχει αποκτήσει ακόμη περισσότερο τον τελευταίο καιρό ο Σάκης. Μικρό μόνο δείγμα η έμμεση απάντησή του στην πρόσφατη συνέντευξη του αλλοτινού κολλητού και συνεργάτη του, Γιώργου Μαυρίδη.

Ο τελευταίος είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την πικρία του από τη συνεργασία τους και εκείνος ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram ένα απόφθεγμα στα αγγλικά, γράφοντας: «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του». Η Χριστίνα και ο Σάκης, παρά τα πολύωρα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους και θα περάσουν ως ζευγάρι μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει πια στα τέλη Ιουνίου. Τότε θα είναι και το καθοριστικό διάστημα των δικών του τελικών αποφάσεων για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι τον βολιδοσκόπησε τηλεφωνικά για τις προθέσεις του να κάνει κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν −ακόμη και το τηλεπαιχνίδι «BOOM» έπεσε ως ιδέα−, αλλά εκείνος θέλει να καταθέσει και τις δικές του προτάσεις για να αποφασίσουν από κοινού. Δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα για μια ταξιδιωτική εκπομπή αλλά ούτε και για ένα κοινό πρότζεκτ με τη Χριστίνα. Αυτό όμως δεν αφορά το ξεκίνημα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η πορεία του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» κλείνει οριστικά. Το μέλλον του στο «Survivor» φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμη, εκτός απροόπτου βέβαια.

Η σέξι σύζυγος Τανιμανίδη!

«Η βάση είναι δίπλα στον άντρα μου», είχε δηλώσει λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Η Χριστίνα δεν μπορεί να ζει μακριά από τον Σάκη, ούτε κι εκείνος όμως μπορεί να στερηθεί την παρουσία της. Περνούν αρκετό χρόνο μαζί και όσο εκείνος βρίσκεται στα γυρίσματα του «Survivor», εκείνη απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία του «La romana» ανεβάζοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες που προκαλούν πανικό στο προφίλ της στο Instagram.

Oικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο!

Η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα −με την οποία είναι κυριολεκτικά σαν δίδυμες στην εμφάνιση−, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες μαζί με το ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη της μαμάς του Σάκη, Ματούλας, η οποία μάλιστα παρέμεινε μαζί τους για δύο εβδομάδες. Και, φυσικά, όσο ήταν εκεί τούς μαγείρεψε τις γνωστές της παραδοσιακές πίτες. Μετά το Πάσχα αναμένεται να φτάσουν και οι γονείς της Χριστίνας και, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε λίγο θα μετακομίσουν όλοι πια στη Δομινικανή Δημοκρατία!