Ερρίκος Πετιλόν: Οι πρώτες δηλώσεις για το ψυχιατρείο! "Νοσηλεύτηκα για 5 ημέρες και..."!

Σπάει για πρώτη φορά την σιωπή του και η μεγάλη αποκάλυψη!

Ερρίκος Πετιλόν: Οι πρώτες δηλώσεις για το ψυχιατρείο!

Ο Ερρίκος Πετιλόν έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το ψυχιατρείο, όπου εισήχθη. Είπε χαρακτηριστικά: "Νοσηλεύτηκα για 5 ημέρες και..."!

Σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά και κάνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ο Ερρίκος Πετιλόν έχει υπάρξει ηθοποιός, παρουσιαστής και μοντέλο. Ο ίδιος είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και εδώ και αρκετά χρόνια πάσχει από διπολική διαταραχή!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Espresso" αποκάλυψε για τις μέρες που πέρασε στο Δαφνί και όχι μόνο! Είπε χαρακτηριστικά: "Νοσηλεύτηκα για 5 ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η εισαγωγή μου, όμως, δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα. Πήγα εκεί για να κάνω τις εξετάσεις επειδή με ξέρουν"!

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Μάλιστα, οι γιατροί που έλεγξαν τις εξετάσεις μου μου είπαν ότι όλες είναι σαν του μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δε θα ήταν θέμα ημερών".

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά και σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι ακόμη εξαρτημένος ο ηθοποιός απάντησε τα εξής:

"Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά τα θέματα με τα ναρκωτικά. Υπήρχαν δυσκολίες, όμως τελείωσα. Δεν σας κρύβω ότι είχα μια δύσκολη διαδρομή μέχρι να βγω από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Και σε αυτό με βοήθησε η σύντροφος μου η Θεοδώρα".

Η Θεοδώρα είναι η γυναίκα που στέκεται πλάι του εδώ και 15 μήνες και κάθε κουβέντα για εκείνη εκπέμπει μόνο αγάπη.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει μετανιώσει για όλα αυτά εκείνος αποκάλυψε:

"Έχω μετανιώσει για ορισμένα πράγματα που έχω κάνει και τα βρίσκω ακόμη μπροστά μου. Πλέον ως "καθαρός" από τα ναρκωτικά, κοιτάζω με άλλο μάτι τη ζωή".

Έχετε διαβάσει μια παλιότερη συνέντευξη που μιλούσε για την μάχη που έδινε μόνος του;

Ατύχημα σοκ για πασίγνωστο μοντέλο! Κάηκε την ώρα φωτογράφισης!

Ατύχημα σοκ έγινε γνωστό για πασίγνωστο μοντέλο, η οποία κάηκε την ώρα φωτογράφισης!

Η ίδια, έκανε φωτογράφιση με φωτιές να την περιτριγυρίζουν. Αυτό ήταν το κόνσεπτ, αλλά η φλόγες πήραν ανεξέλεγκτη τροχιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα 2ου βαθμού στο 25% του κορμιού της.

Το ατύχημα συνέβη όταν λόγω βιασύνης του φωτογράφου, έριξαν παραθινέλαιο στις φλόγες για να δυναμώσουν γρήγορα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απρόβλεπτο.

Η 22χρονη Robyn-Lee Jansen βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο καθώς έπρεπε να της αφαιρεθεί νεκρός ιστός από το σώμα της. Δείτε τις πολύ σκληρές εικόνες:

Ατύχημα σοκ για πασίγνωστο μοντέλο! Κάηκε την ώρα φωτογράφισης!Ατύχημα σοκ για πασίγνωστο μοντέλο! Κάηκε την ώρα φωτογράφισης!Ατύχημα σοκ για πασίγνωστο μοντέλο! Κάηκε την ώρα φωτογράφισης!Ατύχημα σοκ για πασίγνωστο μοντέλο! Κάηκε την ώρα φωτογράφισης!