Τάσος Δούσης: Απίθανη αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη! "Με πήρε τηλέφωνο και..."

Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα! Έριξε "βόμβα"!

Τάσος Δούσης: Απίθανη αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη!

"Με πήρε τηλέφωνο και..." - Ο Τάσος Δούσης έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη και το... παρελθόν του!

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου", ο εκδότης και παρουσιαστής που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κι έχει βρεθεί στο επίκεντρο με την εκπομπή του "Εικόνες" που επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του OPEN και προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00, μίλησε για ακόμα μια φορά έξω από τα δόντια και έφερε στο φως της δημοσιότητας πράγματα που δεν γνώριζε κανείς ως τώρα!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του παρουσιαστή του Survivor, στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα και στην εκπομπή "World Party".

"Τώρα θα σου πω ένα μυστικό! Όταν πρωτοξεκίνησε ο Σάκης Τανιμανίδης την εκπομπή του τον άνθρωπο που πήρε τηλέφωνο για να τον συμβουλευτεί πως θα κάνει την εκπομπή πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή ήταν εμένα και πραγματικά μιλούσαμε έδωσα τις συμβουλές μου! Αυτουνού ήταν η έμπνευση του World Party, αυτός το ξεκίνησε, αυτός το έχτισε δεν ήταν όμως ταξίδι, του το είχα πει και τότε, το concept αυτό ήταν party. Ταξίδι είναι ταξίδι δεν έχει μέσα ούτε στριπτίζ, δεν έχει μέσα ούτε χαβαλέ ούτε ποτέ ούτε τίποτα"

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Επίσης, δείτε άλλη μια αφοπλιστική συνέντευξη του: Τάσος Δούσης :"Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν η μεγαλύτερη π.... στον κόσμο"

Τάσος Δούσης: "Η showbiz είναι μια βλαχοπαρέα που..." - Μια σκληρή αλλά αληθινή κριτική για την ελληνική τηλεόραση!

"Η showbiz είναι μια βλαχοπαρέα που..." - Ο Τάσος Δούσης εξέφρασε μια σκληρή αλλά ταυτόχρονα αληθινή κριτική για την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο....

Ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος και εκδότης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, "Ευτυχείτε" και είπε πολλά...

"Δυστυχώς η τηλεόραση στην Ελλάδα έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις κι όχι με αξίες. Το πιστεύω γιατί η showbiz είμαστε μια βλαχοπαρέα όπου ο καθένας έχει τους γνωστούς και παίρνουν δουλειές αυτοί που είναι γνωστοί του γνωστού. Όχι σε όλα τα κανάλια αλλά στα περισσότερα γίνεται αυτό ακριβώς. Δηλαδή κυριαρχούν οι επαφές και οι γνωριμίες παρά οι αξίες των ανθρώπων. Γι αυτό και δεν έχουμε νέα πρόσωπα, παρά μόνο εσένα (Κατερίνα Καινούργιου) κι άλλα τρία - τέσσερα πρόσωπα" και στην συνέχεια αναφερόμενος στην εκπομπή "Εικόνες" που έκανε ένα δυνατό comeback αφού επέστρεψε στην τηλεόραση και προβάλλεται πλέον κάθε Σάββατο στις 20:00 στο Open, δήλωσε...

"Η πρώτη ταξιδιωτική εκπομπή ήταν οι "Εικόνες" πριν από 17,5 χρόνια! Σταμάτησε από το κανάλι του ALPHA εδώ και 12,5 χρόνια παίζει όμως σε επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η μακροβιότερη εκπομπή που παίζει σε επανάληψη μετά το "Καφέ της Χαράς"."