Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο μήνυμα της για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

«Ας ήταν η τελευταία τραγωδία...»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο μήνυμα της για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Το δημόσιο μήνυμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το τραγικό συμβάν που έπληξε την χώρα μας εχθές.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπενθυμίζουμε ότι κατάγεται από την Χαλκιδική και μένει εκεί μόνιμα. Το τραγικό συμβάν στην Χαλκιδική με τους 6 νεκρούς, τους δεκάδες τραυματίες, αλλά και τον έναν αγνοούμενο, δε θα μπορούσε να μην «αγγίξει» την όμορφη παρουσιάστρια και να μην στείλει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων!

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, όπου απεικονίζεται -ενδεικτικά- ένα μικρό μέρος της χθεσινής καταστροφής.

Την φωτογραφία συνόδευε μια λεζάντα στην οποία είχε γράψει:

«Μόλις 4 λεπτά..... Πόσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στη φύση! Ας ήταν η τελευταία τραγωδία στη χώρα. Κουράγιο στις οικογένειες των 6 νεκρών. Τα υπόλοιπα, θα ξαναγίνουν. Ύλη είναι... Καλημέρα. Όσο γίνεται....».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο μήνυμα της για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι νέες εξελίξεις με τον ALPHA! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Όλες οι νέες εξελίξεις με τον ALPHA και την Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Αυλαία για φέτος έριξε το «Πάμε Πακέτο» το περασμένο Σάββατο και η παρουσιάστριά του Βίκυ Χατζηβασιλείου αναχώρησε αμέσως για την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, απαλλαγμένη από το άγχος των γυρισμάτων.

Στην Αθήνα, πάντως, θα επιστρέψει σύντομα μέσα στο καλοκαίρι, αφού έχει αφήσει πίσω της ανοιχτές υποχρεώσεις... Παρ' ότι η εκπομπή της ήταν από τις πλέον επιτυχημένες του Alpha, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους και τις αλλαγές στη μέρα και ώρα προβολής -προβαλλόταν για πρώτη φορά Σάββατο-, ακόμα δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της, στο πλαίσιο της συνολικής επαναδιαπραγμάτευσης των παρουσιαστών με τη νέα διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε διερευνητικό επίπεδο έχουν γίνει οι πρώτες και ανεπίσημες επαφές ανάμεσα σε εκείνη και στο κανάλι, ωστόσο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, υπό την προϋπόθεση πάντα να έχει ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Επειδή οι ιθύνοντες στο Πικέρμι θέλουν να την αντιμετωπίσουν με την ανάλογη σοβαρότητα, αφού αναγνωρίζουν την πολυετή προσφορά της στο κανάλι, αποφάσισαν ενόψει εκλογών να δώσουν πίστωση χρόνου και να επαναδιαπραγματευτούν το θέμα τη σωστή στιγμή και όχι ενώ τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Από την άλλη, αν δεν υπογράψει με τον Alpha, θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον του Open, που θέλει να την εντάξει διακαώς στο δυναμικό του.

«Τέτοιες επιτυχίες δεν γίνονται ούτε με διαπλοκή ούτε με... εύνοια!»
«Αντίο» με... καρφιά για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού λίγες ώρες πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Πακέτου» αποχαιρέτησε τους θεατές με μια αινιγματική ανάρτηση, χωρίς πάλι να ξεκαθαρίζει αν θα τους υποδέχεται από το ίδιο μετερίζι. «14 σεζόν τώρα, εσείς κι εμείς, ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ! Ρεκόρ! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τόσα χρόνια και σας αγαπώ! Οι επιτυχίες με τέτοια διάρκεια δεν γίνονται ούτε με διαπλοκή ούτε με... εύνοια! Γίνονται μόνο με ΑΓΑΠΗ και ΑΞΙΑ! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για αυτή την απόλυτα επιτυχή συμπόρευση!» έγραψε μεταξύ άλλων.