Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τον νέο άνδρα που θα μπαίνει καθημερινά στη ζωή της! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια το ανακοίνωσε!

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τον νέο άνδρα που θα μπαίνει καθημερινά στη ζωή της! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τον νέο άνδρα που θα μπαίνει καθημερινά πλέον στη ζωή της και θα συνεργάζονται μαζί!

Η παρουσιάστρια έκανε δημοσίως την αποκάλυψη!

Η Φαίη μίλησε στην εκπομπή «Έλα να δεις» του OMEGA της Κύπρου αποκαλύπτοντας τον νέο της αρχισυντάκτη!

Ο Γιώργος Πράτανος είναι ο άνδρας που μπαίνει στη ζωή της, καθώς θα έχει σημαντικό ρόλο στην εκπομπή της «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1!

Αναλυτικά είπε: «Κάθε χρόνο υπάρχουν αλλαγές, κακά τα ψέματα, μικρές βεβαία, αλλά τέτοιες εκπομπές κι όπως εγώ τις κάνω, σαν δομή μένουν ίδιες! Η βάση παραμένει ίδια! Σημαντικό στις επιτυχίες είναι οι ομάδες! Εγώ είμαι τυχερή γιατί όλοι μου οι συνεργάτες δεν είναι τυχαίοι. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, όπως κι ότι στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιώργος Πράτανος! Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα ξεκινήσει μαζί του στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη επειδή είναι δικός μου άνθρωπος». Οι τρεις συνεργάτες που αποχαιρέτησε από την εκπομπή της!

Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση από το Πρωινό! Τα συγκινητικά λόγια! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά έστειλε το μήνυμα μέσω του Πρωινού του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση από την εκπομπή της. Τα συγκινητικά λόγια που είπε!

Ο λόγος για την συνεργάτιδα της Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αναμένεται να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά στο φινάλε της εκπομπή να ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες της, τους οποίους μάζεψε γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι.

Η Ελεάννα Τρυφίδου απουσίαζε, με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής να αποχωρεί και να πηγαίνει -όπως όλα δείχνουν- στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Η Φαίη ανέφερε ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω την αρχισυνταξία μας, την Ελεάννα Τρυφίδου, που ό,τι κι αν γίνει, είναι φίλη, την αγαπάμε και συνεχίζουμε ακόμα και μακριά με έναν κοινό στόχο: ωραίες εκπομπές με πολλή πολλή αγάπη».

Δείτε το βίντεο

Φαίη Σκορδά: "Κόβει" ανάσες το χρυσό κολλητό ολόσωμό της!

Φαίη Σκορδά: Χάλασαν τα σχέδια των διακοπών της! Μένει εσπευσμένα εδώ! Τι συνέβη; Αποκάλυψη!

Τι συνέβη με την Φαίη Σκορδά και χάλασαν τα σχέδια των διακοπών της; Εσπευσμένα μένει εδώ η παρουσιάστρια! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Η αυλαία της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν έπεσε πριν από λίγες ημέρες και η παρουσιάστρια μπήκε πια σε πιο ξεκούραστους καθημερινούς ρυθμούς.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το πρωινό ξύπνημα ούτε βέβαια για τα νούμερα τηλεθέασης και την οργάνωση του «Πρωινού». Και ενώ θα περίμενε κανείς να πάρει το πρώτο καράβι για την Τήνο ή να πάει αμέσως στην πατρίδα της τις Σέρρες, για να ξεκινήσει και επίσημα τις διακοπές της, τα σχέδιά της άλλαξαν.

Ο πρώτος λόγος ήταν γιατί η Φαίη έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των συσκέψεων με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής της, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά τόσο στη θέση της αρχισυντάκτριας -μετά την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου- όσο και κάποιων άλλων δημοσιογράφων που δεν θα συνεχίσουν μαζί της. Η συνεργασία ακόμη και με τον στενό της φίλο και ενδυματολόγο της την τελευταία δεκαετία Βαγγέλη Ζάχο τερματίστηκε και η παρουσιάστρια καλείται να κάνει πλήρη αναδόμηση της εκπομπής της, αν θέλει να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό.

Ο δεύτερος λόγος ήταν πως ο γιος της Γιάννης συμμετείχε πρόσφατα σε ένα τουρνουά στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με την ομάδα πόλο στην οποία είναι αθλητής και η περήφανη μαμά θα έπρεπε να είναι μαζί του για τον εμψυχώσει και να τον καμαρώσει. Οι βόλτες σε φίλους της στην Αθήνα με ή χωρίς τα παιδιά της ήταν τις τελευταίες ημέρες οι στιγμές που ένιωθε ανανεωμένη. Ήταν και αυτές μια μικρή δόση διακοπών μέσα στην πόλη!