Τάκης Ζαχαράτος: Σε σοκ ο ηθοποιός! «Τεράστια θλίψη...»

Τι συνέβη;

Τάκης Ζαχαράτος: Σε σοκ ο ηθοποιός! «Τεράστια θλίψη...»

Σε σοκ βρίσκεται ο ηθοποιός και performer Τάκης Ζαχαράτος! Δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τεράστια θλίψη...»

Ο γνωστός μίμος, τραγουδιστής και ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στην οποία εξέφραζε την λύπη του.

Ο λόγος για αυτήν την ανάρτηση τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Χαλκιδική με την φονική καταιγίδα!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τεράστια θλίψη για τα χθεσινά γεγονότα….Λατρεμένη μου Χαλκιδική στέλνω τη σκέψη μου…το μυαλό μου και η καρδιά μου είναι σε εσένα! Δεν υπάρχουν λόγια…Υπομονή και Δύναμη».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Τάκης Ζαχαράτος: Σε σοκ ο ηθοποιός! «Τεράστια θλίψη...»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο μήνυμα της για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Το δημόσιο μήνυμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το τραγικό συμβάν που έπληξε την χώρα μας εχθές.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπενθυμίζουμε ότι κατάγεται από την Χαλκιδική και μένει εκεί μόνιμα. Το τραγικό συμβάν στην Χαλκιδική με τους 6 νεκρούς, τους δεκάδες τραυματίες, αλλά και τον έναν αγνοούμενο, δε θα μπορούσε να μην «αγγίξει» την όμορφη παρουσιάστρια και να μην στείλει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων!

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, όπου απεικονίζεται -ενδεικτικά- ένα μικρό μέρος της χθεσινής καταστροφής.

Την φωτογραφία συνόδευε μια λεζάντα στην οποία είχε γράψει:

«Μόλις 4 λεπτά..... Πόσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στη φύση! Ας ήταν η τελευταία τραγωδία στη χώρα. Κουράγιο στις οικογένειες των 6 νεκρών. Τα υπόλοιπα, θα ξαναγίνουν. Ύλη είναι... Καλημέρα. Όσο γίνεται....».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο μήνυμα της για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Σίσσυ Χρηστίδου: "Στείλτε βοήθεια!" - Ο γιος της φώναζε το όνομα του Μαραντίνη! Βίντεο ντοκουμέντο!

Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου φώναζε το όνομα του Θοδωρή Μαραντίνη! Βίντεο ντοκουμέντο! "Στείλτε βοήθεια!" - Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (10/07) η παρουσιάστρια βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι στη Χαλκιδική. Εκεί μαζί με τα παιδιά της αλλά και τους γονείς της, πέρασαν ένα "μαρτυρικό" βράδυ.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε χθες το βράδυ στο πέρασμά της, η φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική. Έξι νεκροί, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, δρόμοι που μετατράπηκαν σε χειμάρρους. Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης την Βόρεια Ελλάδα. Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Χαλκιδική με τους δύο γιους της, όπου έχει σπίτι και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της αυτό που γινόταν έξω…

Ο γιος της φώναζε τον μπαμπά του…

"Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες βροντές και αστραπές ποτέ μου. Δεν σταματάει. Είναι συνεχόμενο. Έχει γίνει τρελή διακοπή σε όλον τον οικισμό. Στείλτε βοήθεια" ενώ η μητέρα της ακουγόταν από μέσα να λέει «Επικρατεί χάος»!