Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αθηνά Ωνάση: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Αλβάρο! Καταγγελία βόμβα από call girl!

«Ήθελε να κάνω σ3ξ με φίλους του»!

Αθηνά Ωνάση: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Αλβάρο! Καταγγελία βόμβα από call girl!
News 12.07.2019 11:51

Ραγδαίες εξελίξεις με τον πρώην σύντροφο της Αθηνάς Ωνάσης, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Έγινε καταγγελία βόμβα από call girl!

Έκανε νέες «πικάντικες» αποκαλύψεις για τον Αλβάρο, όπου διατηρούσαν σχέση για 8 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση!

Οι αποκαλύψεις του πρώην call girl βοήθησαν την Αθηνά Ωνάση να μην πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια στον Αλβάρο, τον πρώην σύζυγό της, που ζητούσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Ο Βραζιλιάνος ιππέας της συστήθηκε με το όνομα «Ρομέ», αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του. Αθηνά Ωνάση: Οι ροζ ιστορίες και το call girl που διέλυσε τον γάμο της!

«Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα», έχει πει.

Η ίδια αναφέρει μάλιστα ότι χρειάστηκε 5 χρόνια προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ' αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι και τη ζωή της.

«Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσα μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παρευρεθώ στο «Athina Onassis The Red File». Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ».

Μιλώντας στον Αλέξη Μανθεάκη, η συνοδός πολυτελείας αποκάλυψε τα πάντα! Από τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών που πραγματοποιούσαν, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου διέμεναν, μέχρι και την ταυτότητα των φίλων του με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά.

Επιπλέον, αποκάλυψε τη διαστροφή του Ντόντα να τη βάζει να κάνει σεξ με τους φίλους και συναθλητές του. Είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σ3ξ με φίλους του. Μία φορά έκανα σ3ξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητο του και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να κάνω σ3ξ».

Ο Αλβάρο για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά κι επιτίθεται στην Αθηνά Ωνάση: "Θα διεκδικήσω ό,τι μου ανήκει"

Μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Αθηνά Ωνάση, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μιλά σε ισπανικό κανάλι τόσο για το διαζύγιό του με τη χρυσή κληρονόμο, όσο και για την ευτυχία που έχει βρει, πλέον, στο πλευρό της νέας του συντρόφου, Ντενίζ Σεβέρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, ο Αλβάρο αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον θέλουν να αποβλέπει στο μέγιστο χρηματικό κέρδος, εκμεταλλευόμενος την τεράστια περιουσία της Αθηνάς Ωνάση. Αντιθέτως, τονίζει ότι διεκδικεί μόνο όσα του ανήκουν δικαιωματικά από την κοινή τους δράση κατά τη διάρκεια των 11 χρόνων που ήταν παντρεμένοι, καθώς και τα άλογα που ανήκουν στον ίδιον και προορίζονται για την κόρη του.

"Είναι εύκολο να γίνεις πλούσιος αλλά όχι ευτυχισμένος", επεσήμανε ο Αλβάρο, αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του και τη συμβίωσή τους, ενώ μιλώντας για τη νέα του σύντροφο, είπε χαρακτηριστικά: "Άρχισα να ζω και να αλλάζει η καθημερινότητά μου με την Ντενίζ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Ήταν ένα δώρο από τον Θεό, να ξέρετε, η Ντενίζ".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ατύχημα για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο! Τι συνέβη;

Είδαμε την κούκλα αδελφή της Αθηνάς Ωνάση και πάθαμε "εγκεφαλικό"! (photo)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share