Μελίνα Ασλανίδου: Συντετριμμένη η τραγουδίστρια! "Πνίγεται" σε βαρύ πένθος!

Ο θάνατος που της "χτύπησε" την πόρτα!

Μελίνα Ασλανίδου: Συντετριμμένη η τραγουδίστρια!

Συντετριμμένη η τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου! "Πνίγεται" σε βαρύ πένθος! Ο θάνατος που της "χτύπησε" την πόρτα...

Τι συνέβη;

Ο Πανίκος Σχοινής υπήρξε ένας εκ των δημιουργών και διευθυντών της εταιρείας Παπαδόπουλος και Σχοινής παραγωγές, ενώ είχε μεγάλη συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου γενικότερα.

Η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία τον γνώριζε και είχε συνεργαστεί μαζί του, τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram με μια συγκινητική φωτογραφία.

Μελίνα Ασλανίδου: Συντετριμμένη η τραγουδίστρια! 'Πνίγεται' σε βαρύ πένθος!

Μελίνα Ασλανίδου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της! Αυτός ήταν ο λόγος που λιποθύμησε!

Την πρώτη της ανάρτηση μετά το επεισόδιο λιποθυμίας της, έκανε η Μελίνα Ασλανίδου!


Η τραγουδίστρια, ανέβασε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους followes της στο instagram και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που λιποθύμησε!

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα απόσπασμα από λόγια του Δαλάι Λάμα το οποίο αναφέρει: “Τι απάντησε ο Δαλάι Λάμα, όταν τον ρώτησαν, τι τον εκπλήσσει περισσότερο στον κόσμο: Ο άνθρωπος…, διότι θυσιάζει την υγεία του για να βγάλει λεφτά. Και μετά θυσιάζει τα λεφτά του για να ανακτήσει την υγεία του. Και είναι τόσο αγχωμένος για το μέλλον, που δεν απολαμβάνει το παρόν. Το αποτέλεσμα είναι να μην ζει ούτε στο παρόν ούτε στο μέλλον. Ζει σαν να μην πρόκειται να πεθάνει ποτέ, και μετά πεθαίνει χωρίς να ζήσει. '' Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου μετά την λιποθυμία της

Δύσκολες ώρες για την Μελίνα Ασλανίδου! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από....

Δύσκολες ώρες πέρασε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου!

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Baraonda, όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία, αλλά η βραδιά είχε μια απροσδόκητη τροπή!

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο Υouweekly.gr θαμώνας του νυχτερινού κέντρου, λίγη ώρα μετά την άφιξή της, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.

Στο μαγαζί δημιουργήθηκε αναστάτωση και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να την παραλάβει. Στο νοσοκομείο τής έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και δύο ώρες μετά η τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι της! Λέτε να έχουμε κάποια..... εγκυμοσύνη βόμβα σύντομα;