Δεύτερο παιδί για την Μέγκαν Μαρκλ; Είναι σίγουρο!

Πότε θα το ανακοινώσουν;

Δεύτερο παιδί για την Μέγκαν Μαρκλ; Είναι σίγουρο!

Δεύτερο παιδί για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι; Το θεωρούν σίγουρο!

Χαμός γίνεται στη Βρετανία με το συγκεκριμένο θέμα να απασχολεί!

Δεν πρόλαβε να γεννήσει το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ και οι ειδικοί σε θέματα βασιλικής οικογένειας λένε πως σύντομα θα κάνει κι άλλο παιδί.

Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ καλωσόρισαν τον μικρό Άρτσι στις αρχές Μαΐου, με την βάπτισή του να πραγματοποιείται το περασμένο Σάββατο στο ιδιωτικό εκκλησάκι εντός των τειχών του κάστρου Γουίνδσορ.

Και πριν προλάβει καν να τελειώσει η άδεια μητρότητας της Μέγκαν Μαρκλ - παρόλο που έκανε δύο αναπάντεχες εμφανίσεις στο Γουίμπλετον και τον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που συμμετείχε ο σύζυγός της – τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα μπορούσαν να προσθέσουν κι άλλο μέλος στην οικογένειά τους, το 2020, καθώς είναι «πρόθυμοι να δώσουν αδελφάκια στον Άρτσι». Σύμφωνα μάλιστα, με πηγές, το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλει να κάνει μια πολύ μεγάλη οικογένεια αλλά προς το παρόν επικεντρώνονται στον μόλις δύο μηνών γιο τους.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η βασιλική ανταποκρίτρια του Vanity Fair, Κέιτι Νικόλ, είπε: «Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη να μιλήσει κανείς για ένα δεύτερο μωρό. Τούτου λεχθέντος, πηγές κοντά στο ζευγάρι μου είπαν πως πραγματικά θα ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. Θέλουν πολύ να έχουν αδέλφια για τον Άρτσι, επομένως πιθανόν να έχουμε μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι κάποια στιγμή του χρόνου». Ωστόσο τόνισε πως «προς το παρόν, εστιάζουν προφανώς στον Άρτσι». «Σεισμός» στο παλάτι! Η επίθεση που δέχτηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι!

Πήραν φωτιά τα γραφεία στοιχημάτων

Και φυσικά, τα γραφεία στοιχημάτων δεν άργησαν να αρχίσουν τις πιθανότητες. Το Coral δίνει πιθανότητες 1/2 για μια πιθανή ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ για το 2020, με το 2012 να είναι στα 7/4 και το 2022 ή αργότερα με 4/1. Ο επικεφαλής του γραφείου στοιχημάτων, Χάρι Αϊτκενχέντ δήλωσε στην Daily Mail: «Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν κρύψει ποτέ την επιθυμία τους πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειάς τους και αυτό σημαίνει πως η επόμενη χρονιά είναι πιο ευνοϊκή στα στοιχήματα, για την άφιξη ενός νέου μωρού».

Πηγή: iefimerida.gr

Σκάνδαλο στο παλάτι: Νέα σπατάλη χρημάτων από την Μέγκαν και τον Χάρι!

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι, καθώς δεν έχει σταματημό η σπατάλη χρημάτων από την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι!

Το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν ξανά οι Βρετανοί φορολογούμενοι!

Μετά τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψε το ζευγάρι για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, ήρθε ακόμη μία σπατάλη για το ζεύγος.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησαν στην αγορά ενός πολυτελούς χαλιού, το οποίο αντικατέστησε το παλιότερο που είχε φάει ένα από τα σκυλιά του ζεύγους! Είχατε δει το πρόσωπο του βασιλικού μωρού;

Μία οικιακή βοηθός προσπάθησε να σώσει το χαλί, ωστόσο έκανε μεγαλύτερη ζημιά με αποτέλεσμα να μην διορθώνεται και όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Η κοπέλα που κατέστρεψε τελικά το μεγαλύτερο μέρος του χαλιού ήταν πολύ στεναχωρημένη. Όμως ο Harry και η Meghan δεν έδειξαν ούτε στιγμή να ανησυχούν για το μεγάλο κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθούν και πάλι οι φορολογούμενοι».

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μάρκλ: Με ποιον τρόπο τίμησαν την Νταϊάνα στην βάπτιση του γιου τους; (Βίντεο)

Με ποιον τρόπο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν την Νταϊάνα στην βάπτιση του γιου τους;

Πριν λίγες ημέρες έγινε η βάφτιση του μικρού Άρτσι και παρατηρώντας τις φωτογραφίες παρατηρούμε όλο και περισσότερα.

Αυτήν την φορά καταλάβαμε ότι η βάπτιση είχε τα «κρυφά» μηνύματά της κι αν εσείς δεν τα εντοπίσατε ακόμη εμείς είμαστε εδώ για να σας τα διαλευκάνουμε όλα!

Στην οικογενειακή φωτογράφιση είδαμε κάποιες αναφορές στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, την μητέρα του Χάρι ο οποίος της είχε τρομερή αδυναμία και αποδεικνύει διαρκώς ότι δεν την αποχωρίζετε από την μνήμη του.

Αντιθέτως με κάθε αφορμή που του δίνεται προσπαθεί να την τιμήσει! Όπως έγινε κι αυτήν την φορά...

Εκτός από το ότι οι γονείς κάθισαν στον ίδιο καναπέ με την Νταϊάνα στη βάφτιση του πρίγκιπας Χάρι όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο τα σκουλαρίκια που φόρεσε η Kate Middleton ήταν τα αγαπημένα της Νταϊανα!

Επίσης ο πρίγκιπας Χάρι είχε καλέσει στη βάφτιση και τις δύο αδερφές της μητέρας του, Lady Jane Fellowes, που στέκεται δίπλα στη Doria Ragland, και την Lady Sarah McCorquodale, που είναι δίπλα στον William.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τιμούν την Νταϊάνα.

Η πρώτη φωτογραφία του μικρού Άρτσι στο Instagram ήταν στη γιορτή της μητέρας και έγινε με φόντο τα «Remember me nots», τα οποία ήταν τα αγαπημένα λουλούδια της γιαγιάς του!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μάρκλ: Με ποιον τρόπο τίμησαν την Νταϊάνα στην βάπτιση του γιου τους;