Ζήνα Κουτσελίνη: Μεγάλη απώλεια από την εκπομπή της! Φεύγει ο... (Βίντεο)

Της το ανακοίνωσε!

Ζήνα Κουτσελίνη: Μεγάλη απώλεια από την εκπομπή της! Φεύγει ο... (Βίντεο)

Μεγάλη απώλεια από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR, καθώς συνεργάτης της ανακοίνωσε πως αποχωρεί!

Θα κάνει τη δική του εκπομπή και η παρουσιάστρια θα πρέπει να καλύψει το κενό του!

Ο Λόγος για τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος ανακοίνωσε στην τελευταία εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε γνωστό πως θα κάνει δική του εκπομπή, λέγοντας: «Και εγώ του χρόνου θα αναζητήσω ένα διαφορετικό μονοπάτι. Έπρεπε κι εγώ κάποια στιγμή να πω το “Ναι” και να κάνω τη δική μου εκπομπή. Θα ανακοινωθεί από το κανάλι αυτός ο διπλός ρόλος που θα έχω».

Δείτε στο βίντεο πως αντέδρασε η Ζήνα Κουτσελίνη

Αποκλειστικό: Έσκασε βόμβα! Η Ζήνα Κουτσελίνη μεταφέρεται στον ALPHA!

Έσκασε τώρα αποκλειστικό βόμβα στα γραφεία του Youweekly.gr! Η Ζήνα Κουτσελίνη μεταφέρεται από STAR στον ALPHA και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda's blog!

Είναι γεγονός ότι πλέον έχουν αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα και οι εξελίξεις είναι αν μη τι άλλο, ραγδαίες! Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι η Ζήνα Κουτσελίνη μεταφέρεται στον Alpha και μάλιστα με.... εντολή του Star!

Tι εννοώ με αυτό; Ότι το Star πλέον συνεργάζεται με τον ALPHA σε τεχνικό και όχι μόνο επίπεδο.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η ενημέρωση του ALPHA δηλαδή ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, μετακόμιζαν στις εγκαταστάσεις του Star.

Ωστόσο, το ίδιο θα γίνει και από την αντίθετη πλευρά. Δηλαδή οι ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού της Κηφισιάς θα μετακομίσουν στις εγκαταστάσεις του ALPHA......


Στόχος δε της «μετακόμισης» είναι η εξοικονόμηση χρημάτων από την ενοικίαση των στούντιο. Ξεκαθαρίζω παρόλα αυτά, ότι δύο είναι οι εκπομπές που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής να πάνε από Star κατά.... Alpha μεριά και για τις υπόλοιπες αναμένεται νέα ενημέρωση! Η πρώτη εκπομπή λοιπόν του Star που θα βγαίνει από τα στούντιο στην Κάντζα είναι εκείνη της Ζήνας Κουτσελίνη.


Η συμφωνία βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Ζήνα θα βγαίνει από το διπλανό στούντιο που βγαίνει η Μενεγάκη! Όσο για την δεύτερη εκπομπή που θα βγαίνει από τα στούντιο του Alpha; Υπομονή και θα επανέλθω....