Σοκ! Θρύλος του ποδοσφαίρου έμεινε τυφλός!

Ανατριχιάζουν τα λόγια του!

Σοκ! Θρύλος του ποδοσφαίρου έμεινε τυφλός!

Σοκ! Θρύλος του ποδοσφαίρου έμεινε τυφλός!

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποκάλυψε πως είναι σχεδόν τυφλός από το δεξί του μάτι.

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ είχε μια δυσάρεστη έκπληξη στην ομιλία του εν όψει του «Κυπέλλου Κάιζερ», του ετήσιου τουρνουά γκολφ που διοργανώνει για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

Σοκ! Θρύλος του ποδοσφαίρου έμεινε τυφλός!

«Εδώ και καιρό έχω κάποια προβλήματα υγείας, όπως θα γνωρίζετε. Πρόσφατα ήμουν σε μια ειδική κλινική, γιατί είχα κάποια προβλήματα στο κυκλοφορικό και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Πλέον βλέπω από ελάχιστα ως τίποτα από το δεξί μου μάτι», είπε ο 73χρονος «Κάιζερ». Ραγίζει καρδιές γνωστός ποδοσφαιριστής! «Μπαινόγαινα στα νοσοκομεία με το γιο του»!

Πάντως δεν χάνει το χιούμορ του, παρά τις δυσκολίες και απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Μη με παρεξηγήσετε, λοιπόν, αν δεν σας αναγνωρίσω και σας προσπεράσω όταν με συναντήσετε».

Ο Μπεκενμπάουερ είχε υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις καρδιάς, το 2016 και το 2017, ενώ πέρσι υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία με 17χρονο τερματοφύλακα: Έπιασε το πέναλτι, πανηγύριζε και πέθανε!

Τραγωδία με 17χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος πέθανε ενώ πανηγύριζε το πέναλτι που έπιασε!

Άπαντες είναι συγκλονισμένοι με τον χαμό του νεαρού αθλητή!

Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10/7) στο χωριό Reconquista, βόρεια της περιοχής του Σάντα Φε.

Ο νεαρός Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ, αγωνίστηκε για την Union de Golondrina και πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού απέκρουσε την μπάλα με το στήθος σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο 17χρονος κατέρρευσε πανηγυρίζοντας και άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο (η μεταφορά του έγινε με φορτηγάκι οπαδού και όχι με νοσοκομειακό).

Τροχαίο-σοκ: Ποδοσφαιριστής σκότωσε νιόπαντρο ζευγάρι!

Τροχαίο-σοκ με πρωταγωνιστή γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος σκότωσε νιόπαντρο ζευγάρι με το αυτοκίνητό του.

Άπαντες είναι σοκαρισμένοι με την είδηση του θανατηφόρου τροχαίου!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι ηλικίας 33 και 26 ετών, που είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μόλις μερικές ώρες νωρίτερα, στην περιοχή της Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό.

Τροχαίο-σοκ: Ποδοσφαιριστής σκότωσε νιόπαντρο ζευγάρι!

Ο 20χρονος επιθετικός της Σεβίλλης Β' (πρώην της Πόρτο), Ζοάο Μάλεκ εμφανίζεται να οδηγούσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα (162 χλμ./ωρα) και υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που επέβαινε το νιόπαντρο ζευγάρι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φρουρούμενος από άνδρες της Αστυνομίας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: