Παντρεύτηκε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Δεν το ήξερε κανείς!

Παντρεύτηκε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Οι πρώτες συγκινητικές φωτογραφίες αγάπης! Παντρέυτηκε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και τους "πρόδωσε" η Κατερίνα Τσάβαλου!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σύλβια Δημητρακοπούλου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μοναδικές και αποφάσισε να επισφραγίσει τη σχέση του.

Πριν από λίγο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και είχε δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού με τη νέα του σύζυγο.

Το μυστήριο έγινε κοντά στην παραλία του Αλίμου και ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε πως ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έχει 18 χρόνια διαφορά με την Σύλβια Δημητρακοπούλου.

Παντρεύτηκε αγαπημένος Έλληνος ηθοποιός! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Παντρεύτηκε αγαπημένος Έλληνος ηθοποιός! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Τζώνυ Θεοδωρίδης

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης (γεν. Αιγάλεω, 1962) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του σινεμά και της τηλεόρασης. Εμφανίσθηκε στην πρώτη ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Μαζωμένου και σε πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης από την αρχή της δεκαετίας του '80, ενώ ερμήνευσε χαρακτηριστικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου κατά τη δεκαετία του '90, από τους οποίους έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό. Με αφορμή, ωστόσο, την προβολή στο εξωτερικό κάποιων επεισοδίων αυτών των σειρών, ο ηθοποιός ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με το σκηνοθέτη, διεκδικώντας μερίδιο αμοιβής του για πνευματικά δικαιώματα, το οποίο δεν του καταβλήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και πλέον είναι επιχειρηματίας (είχε ένα μπαράκι στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και όταν έκλεισαν την επιχείρηση, ο ηθοποιός δραστηριοποιήθηκε μόνος στο Χαλάνδρι όπου το 2013 εγκαινίασε ένα καφέ μπαρ, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών)

Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία με τη Βίκυ Πουλάκη με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μελίτα. Στα τέλη του 2015 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την γιατρό σύντροφό του.