Βάνα Μπάρμα: "Βουτήχτηκε" στα μαύρα! "Κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη"

Έχασε τον άνθρωπό της!

Βάνα Μπάρμα:

"Κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη" - "Βουτήχτηκε" στα μαύρα η Βάνα Μπάρμπα μετά την αποκάλυψη της για την τραγωδία που "χτύπησε" το σπίτι της!

Δύσκολες ώρες περνάει η Βάνα Μπάρμπα καθώς “έφυγε” από την ζωή η αγαπημένη της αδελφή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ίδια θέλησε να κάνει δημοσιοποιήσει το περιστατικό αυτό με μια σπαρακτική ανάρτηση:

«Πολύτιμη και αγαπημένη αδερφή..με άφησες μόνη...πια πήγες κοντά στο θεό....όμως σε παρακαλώ..μην μου στερήσεις την αγάπη σου...ας έρχεσαι έστω και στα όνειρα .μου..λίγο πιο συχνά... άλλωστε κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη...γιατί είναι παντοτινή και έτσι θα είμαστε πάντα μαζί το ξέρω.
Επάνω είναι πολλοί φίλοι μας άλλωστε και σε περιμένουν εκεί... στων αγγέλων τα μπουζούκια»

"Κάγκελο" η Ναταλία Γερμανού με την Βάνα Μπάρμπα! «Να πάρω ένα πι όπου το βρω πρόχειρο και να...»!

Βάνα Μπάρμα: 'Βουτήχτηκε' στα μαύρα! 'Κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη'

Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ πιστεύω στον Χριστό, αλλά για μένα ο Βούδας...»

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Χριστό και τον...Βούδα. Είπε συγκεκριμένα «Εγώ πιστεύω στον Χριστό, αλλά για μένα ο Βούδας...»

Για τα αγαπημένα της αντικείμενα, για τα προσωπικά της, αλλά και για το εάν είναι μόνη στη ζωή της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Τα αγαπημένα μου αντικείμενα στο σπίτι είναι ένα καντηλέρι και ένας Βούδας που έχω αγοράσει όταν ήρθα στην Αθήνα. Εγώ παίρνω πράγματα που αγαπώ σημειολογικά. Σε μία γωνιά έχω ένα καντηλάκι με πολύ ωραίες παλιές εικόνες. Συνδυάζω τον Χριστό με τον Βούδα γιατί το σημαντικό είναι να πιστεύεις. Το κομμάτι της πιστής είναι πολύ σημαντικό, το που πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Εγώ προσωπικά πιστεύω στον Χριστό πάνω απ’ όλα, αλλά για μένα ο Βούδας είναι μία από τις πιο σημαντικές φιλοσοφίες.

Φεύγω με την Φαίδρα στην Αμερική για να δούμε πανεπιστήμια. Θέλει να περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο εδώ και μετά να πάμε έξω. Άλλωστε για μένα είναι πολύ μικρή και δεν θέλω να φύγει. Η Φαίδρα μου λέει να βρω έναν σύντροφο, αλλά εγώ θα πάω μαζί της πανεπιστήμιο. Μου λείπει ένας άνθρωπος να μπορώ να αγαπήσω και να θαυμάσω! Αφού δεν θαυμάζω κάποιον, προτιμώ μόνη!», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα: Βίντεο φωτιά από τις Πασχαλινές διακοπές της στην Μύκονο με γνωστό καναλάρχη!

Στη Μύκονο βρέθηκε για Πασχαλινές διακοπές η Βάνα Μπάρμπα! Με ποιον γνωστό καναλάρχη ήταν μαζί;

Η γνωστή ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων, είχε και ένα τετ α τετ που θα συζητηθεί!

Στο αγαπημένο της νησί τσούγκρισε αυγά και η Βάνα Μπάρμπα, όπως κάνει όλα τα τελευταία χρόνια. συναντήθηκε με γνωστό καναλάρχη.

Πρόκειται για τον Φίλιππο Βρυώνη, ιδιοκτήτη του νέου Έψιλον, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Οι δυο τους απόλαυσαν το φαγητό τους στο εστιατόριο Raya στο Παλιό Λιμάνι, όπου τους εντόπισε η κάμερα του Mykonos LiveTV και κατέγραψε το στιγμιότυπο. Aλήθεια, θυμάστε την δήλωση της που είχε συζητηθεί; Βάνα Μπάρμπα: Η απίστευτη αποκάλυψη της ηθοποιού «Υπήρξα γυναίκα αράχνη. Έχω καταστρέψει πολλούς...»

Βάνα Μπάρμπα: Τι ζήταγε για τον έρωτά της; «Δεν έκανα χαρούλες τα ανταλλάγματα ήταν...»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα μπάρμπα στο Δημήτρη Δανίκα και στο "Πρώτο Θέμα".

Μιλάει για τα πάντα απελευθερωμένη και χαλαρή.

Μεγαλώσες στην επαρχία έτσι δεν είναι...

"Στα Γιάννενα καταπιεσμένη σχεδόν σφραγισμένη στα 17 μου την κοπάνησα νύχτα με κατεύθυνση τα καλλιστεία!Όπου έπρεπε να δώσεις για να πάρεις". Να κάνω τι; Χαρούλες; Πλάνη...η Βάνα δεν κάνει χαρούλες τα ανταλλάγματα ήταν μεγάλα πολύ μεγάλα!!!

Όπως;

"Σπίτια σου κάνει; Και πολύ περισσότερα. Έπρεπε όμως να ήταν κάτι μοιραίο, ένας μεγάλος έρωτας"

Πιστεύεις ότι έρωτας έχει διάρκεια; Φαντάζομαι να ξέρεις ότι μετά από τρία χρόνια η σεξουαλική, η σαρκική επιθυμία έχει τελειώσει τότε πάμε για άλλη!

"Ακριβώς έτσι γι’ αυτό δεν πιστεύω στην μονογαμία είμαι εναντίον της μονογαμίας η κ@@λα ειναι αντίδραση ζωική!
Είναι ένστικτο όπως η πείνα. Δεν μπορείς να μείνεις με έναν. Αδύνατον. Όμως η αγάπη και το συναίσθημα εμπεριέχουν χρόνο. Όπως το καλό κρασί. Όσο παλιώνει τόσο βγάζει περισσότερα αρώματα."